Αγνώριστη η Αφροδίτη Σκαφίδα: Η εντυπωσιακή αλλαγή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor (ΦΩΤΟ)

«Σπόντα» της Αφροδίτης Σκαφίδα για το Survivor: «Και τώρα τρώω επίσημα»

Άλλος άνθρωπος!

Το Survivor All Star από τις αρχές Απριλίου αποτελεί παρελθόν για την Αφροδίτη Σκαφίδα. Η 40χρονη αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης για παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού και επέστρεψε στην οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η εμφάνισή της σήμερα, σχεδόν 1,5 μήνα μετά την επαναπατρισμό της καμία σχέση δεν έχει με εκείνη που την είχαμε συνηθίσει όσο καιρό βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο

Η γνωστή αθλήτρια φαίνεται πως από τότε που επέστρεψε, έχει ηρεμήσει ενώ έχει ανανεωθεί κιόλας. Έκοψε τα μαλλιά της, έκανε πιο ανοιχτές ανταύγειες στα μαλλιά της και προφανώς έχει αποφασίσει να αφήσει πίσω της το ριάλιτι.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο πλευρό του σύντροφού της Πύρρου Δήμα, ο οποίος την στήριξε και συνεχίζει να τη στηρίζει σε κάθε επιλογή και απόφασή της, στη βάφτιση της κόρης του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκης.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην Παναγιά Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη και η μικρή πήρε το όνομα Σιμόνη. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν ο κορυφαίος αθλητής της Άρσης Βαρών και η αγαπημένη του να λείπουν από μία τόσο όμορφη στιγμή του ζευγαριού, με το οποίο διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας.

Η Αφροδίτη επέλεξε για την εμφάνισή της αυτή ένα αυστηρό ανοιξιάτικο κοστούμι ενώ ήταν βαμμένη ελαφρά.

Αγνώριστη η Αφροδίτη Σκαφίδα: Η εντυπωσιακή αλλαγή της μετά την αποχώρησή της από το Survivor (ΦΩΤΟ)