Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα πάει Νέα Υόρκη – Ανατροπή με την αποχώρηση (VIDEO)

Survivor: Άρχισαν οι διαφωνίες μετά την ένωση - «Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα» (VIDEO)

Απροσδόκητη εξέλιξη στο Survivor

Οι δύο ομάδες του Survivor All Star θα χρειαστεί να αφήσουν πίσω τις κόντρες τους και να ριχτούν στη μάχη για ένα τεράστιο έπαθλο, ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Ποια ομάδα κερδίζει και ποιος αποχωρεί, σύμφωνα με τα spoiler.

Ποιος είναι αυτός που μαγειρεύει τις ψηφοφορίες στη Μπλε ομάδα; Ο Σπύρος Μαρτίκας ή ο Νίκος Μπάρτζης; Οι κατηγορίες εξαπολύονται εκατέρωθεν στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράφυ της Πέμπτης (25/5).

Μέχρι να έρθει το Συμβούλιο αποχώρησης ένας αγώνας με ένα τεράστιο έπαθλο θα κάνει τις δύο ομάδες να τα δώσουν όλα! Ποια ομάδα θα μπει στο αεροπλάνο για τη Νέα Υόρκη και ποια θα επιστρέψει στην καλύβα της για ύπνο;

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν η ομάδα που κερδίζει το μεγάλο αυτό έπαθλο είναι η Κόκκινη, η οποία θα ταξιδέψει χωρίς τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος έχει ποινή στέρησης δύο επάθλων.

Στο Συμβούλιο του νησιού η Μπλε ομάδα θα πρέπει να αποχαιρετήσει έναν παίκτη της. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης ή ο Ηλίας Μπόγδανος θα αποχωρήσει από το Survivor All Star;

Σύμφωνα με τα spoiler, από τον Άγιο Δομίνικο αποχωρεί ο Σπύρος Μαρτίκας.