Κόρο: «Στο Survivor γίνονται μαγειρέματα – Ο Μαρτίκας είναι επικίνδυνος» (VIDEO)

Κόρο: «Στο Survivor γίνονται μαγειρέματα - Ο Μαρτίκας είναι επικίνδυνος» (VIDEO)

Ο Γιώργος Κόρομι μιλά στο Νίκο Μουτσινά για το Survivor και τις... εντάσεις

Εκτός Survivor All Star βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για όλους και για όλα.

Αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, επιβεβαίωσε αυτό που λένε όλοι οι παίκτες όταν βρίσκονται εκτός παιχνιδιού, ότι δηλαδή «γενικά συναντιόντουσαν άτομα εκτός ομάδων, που δεν επιτρεπόταν», ενώ εξήγησε ότι αυτό γινόταν «με σκοπό πιο πολύ τα μαγειρέματα. Που έλεγαν εγώ δεν τον έχω δει επειδή δε μας επιτρέπει η παραγωγή και λέω μεγάλε το βράδυ μαζί ήσασταν. Όταν γινόταν ο έλεγχος άμα σε πιάνανε σου λέγανε οτι δεν επιτρέπεται αυτό, μη σε ξαναδούμε, αλλά μεταξύ μας, εμείς τσακάλια είμαστε, τα βλέπαμε».



Όταν η συζήτηση ήρθε στον Τάκη Καραγκούνια, είπε, «Είπα στον Τάκη ότι δεν δέχομαι τη συγγνώμη του, από τη στιγμή που είναι 50 χρονών κι εγώ 36, είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, δεν είμαστε παιδάκια, δεν είμαστε 15 χρονών να πω ότι του ξέφυγε, έχουμε γνώση του τι λέμε». Όπως δήλωσε ο Κόρο, «δεν δέχτηκα την συγγνώμη γιατί η επίθεση ήταν εσκεμμένη και πήγε να μου την φέρει», «ήταν ανήθικη κίνηση, από τη στιγμή που δε σε αφορά».

Όπως είπε στη συνέχεια δεν παίζονται όλες οι εντάσεις που δημιουργούνται στον Άγιο Δομίνικο, ενώ δήλωσε ότι ο ίδιος δεν τις μπορούσε καθόλου. Σε ό,τι αφορά το τελευταίο περιστατικό μεταξύ Τάκη και Νίκου Μπάρτζη ανέφερε ότι αυτά «τα είχαμε πάντα και από τους δύο. Ο Τάκης είναι ατσούμπαλος και το ψιλοφουσκώνει κιόλας».

Το φαινόμενο Μαρτίκας

Ο Γιώργος Κορόμι δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο… φαινόμενο Σπύρος Μαρτίκας λέγοντας χαρακτηριστικά, «Από τις δύο ώρες που είναι το συμβούλιο φαντάζομαι η μία είναι δική του». «Μιάμιση και μισή του Τάκη», διόρθωσε και συμπλήρωσε «Του αρέσει να μιλάει, έχει λέγειν, τα έχει σκεφτεί όλα. Τα σκέφτεται δυό μέρες πριν, το δεύτερο συμβούλιο το έχει σκεφτεί από την προηγούμενη ασυλία, απλά, άμα τον πιάσεις αδιάβαστο, του πεις κάτι που δεν το έχει σκεφτεί, γουρλώνει τα μάτια και μένει παγωτό».





Καταλήγοντας δήλωσε για τον πρώην συμπαίκτη του πως «Είναι επικίνδυνος και στο αγωνιστικό με το που φτάσει στον στόχο και άμα σε πιάσει στο στόμα του είναι πάλι επικίνδυνος».