Survivor: «Δολοφονικό τάκλιν» του Μπαρτζή στον Καραγκούνια – «Τι τέρας είσαι ρε!» (VIDEO)

Survivor: «Δολοφονικό τάκλιν» του Μπαρτζή στον Καραγκούνια - «Τι τέρας είσαι ρε!» (VIDEO)

Τάκης και Νίκος Μπάρτζης έδωσαν μάχη σώμα με σώμα

Ο κακός χαμός επικράτησε στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία στο Survivor όπου ένα «δολοφονικό τάκλιν» του Νίκου Μπάρτζη στον Τάκη Καραγκούνια (δεν χρειαζόταν ούτε καν Var για να βγει κόκκινη κάρτα, αν ήταν ποδόσφαιρο) ανέβασε στην ένταση στα ύψη. Οι δυο παίκτες μαρτσαρίστηκαν και σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν τα σπρωξίματα και προσπαθούσαν να βάλουν εμπόδια ο ένας στον άλλον, μέχρι που ο Τάκης χτύπησε άσχημα στο πόδι του λόγω του τάκλιν που δέχθηκε.

Ο παίκτης άρχισε να ουρλιάζει: «Μέσα μου έριχνε αγκωνιές, μέσα στο παιχνίδι μου έριχνε αγκωνιές. Αυτός το ξεκίνησε. Άντε ρε γραφικοί πέντε μήνες τώρα, εδώ είμαστε». Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης τον προειδοποίησε να μην τον αγγίξει ξανά. Μετά το περιστατικό ο Γιώργος Λιανός πέρασε σε μία αυστηρή ανακοίνωση, λέγοντας ότι δεν επιτρέπονται τέτοιες συμπεριφορές στο Survivor με αποτέλεσμα οι δύο παίκτες να αποβληθούν από το αγώνισμα, έως ότου η παραγωγή αποφασίσει τι θα κάνουν.

 


Ο δεύτερος γύρος του καυγά ανάμεσα στον Νίκο Μπάρτζη και στον Τάκη Καραγκούνια είχε έδρα το Συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργος Λιανός, έδωσε τον λόγο στους δύο παίκτες για όσα έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την ασυλία και τελικά δεν μπόρεσαν αν συγκρατήσουν για ακόμα μία φορά τα νεύρα τους.

«Στην αρχή έδωσα το χέρι στον Τάκη κι αυτός μου έλεγε ότι με κράζεις και δεν σου το δίνω. Με κοιτούσε περίεργα. Ξεκίνησε το παιχνίδι κι όπως θα δείτε στο πρώτο εμπόδιο ξεκίνησαν οι μπουνιές, οι πατητές. Μου τραβούσε τα μαλλιά και συνέχισε να μου τραβά τα πόδια. Μπήκα με τάκλιν για να περάσω το τελευταίο εμπόδιο κι ο Τάκης ούρλιαζε ότι του έσπασα το πόδι. Στην συνέχεια ξεκίνησε να βρίζει σπίτια, οικογένειες και πράγματα πολύ ιερά» είπε ο Μπάρτζης στο Survivor.

«Ώπα Μπάρτζη χαλάρωσε, δεν θα λες ψέματα. Σου είπα ότι είσαι μπιπ και κωλόπαιδο. Χαλάρωσε. Άκουσε κανείς να βρίσω σπίτι; Ο Νίκος θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor, αλλά με την συμπεριφορά του δεν μπορεί… Είναι φρικτός ψεύτης» απάντησε εκνευρισμένος ο Τάκης στα σχόλια του Μπάρτζη στο Survivor.