Τριαντάφυλλος για Γιώργο Κόρομι: «Απολαύστε τον, θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες» (ΦΩΤΟ)

Τριαντάφυλλος για Μουτσινά: «Δεν θέλω ούτε καν να τον δω»

Δεν έχει τέλος η κόντρα Τριαντάφυλλου - Κόρομι

Τις δηλώσεις του Γιώργου Κόρομι ότι δεν θεωρεί ο νικητής του παιχνιδιού να είναι γυναίκα σχολίασε ο Τριαντάφυλλος.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και πρώην παίκτης του Survivor έκανε μια ανάρτηση στο Instagram σχολιάζοντας: «Θαυμάστε τον, απολαύστε τον, θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες, τις γυναίκες που έχουν τόση δύναμη, που μας έφεραν στη ζωή, που πόνεσαν για εμάς και αποκλείει γυναίκα επειδή δε φέρνει σταματημένα σαλάχια. Οι γυναίκες είναι η δύναμή μας ρε τεράστιε ψαρά. Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι έλεγαν στο χωριό μου και βασικά σε όλα τα χωριά της Ελλάδας μας».

Τριαντάφυλλος για Γιώργο Κόρομι: «Απολαύστε τον, θεωρεί τις γυναίκες κατώτερες» (ΦΩΤΟ)

Εν τω μεταξύ λόγω των εκλογών της Κυριακής 21ης Μαΐου, το Survivor All Star προβλήθηκε ξανά στις τηλεοπτικές οθόνες το βράδυ της Τρίτης.

Διάσημοι και Μαχητές συζητούν στην παραλία την αποχώρηση του Κόρο από το παιχνίδι, με κάποιους να έχουν λυπηθεί αρκετά καθώς τον θεωρούσαν καλό παίκτη και περίμεναν να φύγει ο Τάκης Καραγκούνιας ή η Μελίνα Μεταξά.

Η απουσία του Κόρο είναι πολύ στενάχωρη για κάποιους στη μπλε ομάδα. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στεναχωρήθηκε αρκετά αν και το περίμενε ότι ο Κόρο θα ήταν ο παίκτης που θα αποχωρούσε. Μάλιστα ο Μάριος Πρίαμος είχε σκεφτεί πώς αν δεν ήταν ο Κόρο θα ήταν ο Τάκης αλλά δυστυχώς έγινε το ανάποδο. Κάποιοι άλλοι παίκτες στην καλύβα συζητούσαν ότι ήθελε να φύγει και τον τελευταίο καιρό ήταν αρκετά εσωστρεφής και η στάση που κρατούσε στα Συμβούλια αυτό έδειχνε.

Αιχμές Μαρτίκα για Κόρο

Ο Ηλίας Μπόγδανος απογοητεύτηκε που έφυγε ο Κόρο από το παιχνίδι καθώς οι δυο τους είχαν μια καλή φιλία.

«Δεν θα είναι ίδιες οι επόμενες ημέρες. Μπορεί να μην είχαμε πολλές σχέσεις αλλά ένιωθα ασφάλεια με την παρουσία του. Ένας δικός μου άνθρωπος. Θα με επηρεάσει ψυχολογικά. Δεν θα είναι ο Κόρο δίπλα μου το βράδυ».

Σχετικά με το ότι ο Κόρο ήθελε να νικήσει ο Σάκης και όχι εκείνος είπε ότι πληγώθηκε αλλά το περίμενε. «Περίμενα ότι θα πει τον Σάκη. Ένιωσα μια πικρία αλλά το περίμενα», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι από το Survivor All Star αλλά κυρίως έμεινε στο σχόλιο του πρώην παίκτη ότι θα ήθελε να νικήσει ο Σάκης Κατσούλης και όχι ο φίλος του, Ηλίας Μπόγδανος.

«Δυόμιση χρόνια φιλίας και ο Κόρο τον έχασε. Δημιούργησε νέες φιλίες σε 4μιση μήνες. Παλαιότερα γνωστοί τώρα φίλοι στην ίδια ομάδα. Απόλυτα φιλικό. 2μιση χρόνια φιλίας χωρίς προβλήματα και προσπάθησες να παίξεις με τον ευαίσθητο κόσμο του Ηλία. Δεν μου άρεσε. »

«Ξέρεις πολύ καλά ότι μπορούσε να τερματίσει και ο Ηλίας στο Survivor All Star, ξέρεις ότι έχει στο χέρι όλα τα προσόντα, τον χαρακτήρα, είναι άξιος να τερματίσει στο All Star. Από αυτά και μόνο και στο όνομα της φιλίας θα μπορούσες να πεις ότι οι καρέκλες του τελικού είναι δύο.. και θα έφευγες κύριος».