Survivor Spoiler – Βόμβα: Εκτός παιχνιδιού Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας; (VIDEO)

Survivor Spoiler – Βόμβα: Εκτός παιχνιδιού Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας; (VIDEO)

Βόμβα σκάει στο Survivor με είδηση της τελευταίας στιγμής που αλλάζει τα πάντα

Καταιγιστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στο Survivor All Star, με τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτα spoiler που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας βρίσκονται προς το παρόν εκτός γυρισμάτων στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τι έχει συμβεί; Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο παίκτες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για τον πρώτο αγώνα ασυλίας της επόμενης εβδομάδας, με αφορμή ένα επίμαχο σκηνικό, δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον θυμό και τα νεύρα τους και οδηγήθηκαν σε έντονη ρήξη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν προσωρινά εκτός γυρισμάτων και η τύχη τους στο Survivor να θεωρείται μέχρι και αυτή την ώρα αβέβαιη.

Νίκος Μπάρτζης και Τάκης Καραγκούνιας είχαν έναν έντονο διάλογο και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, ο οποίος κορύφωσε την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους δύο παίκτες το τελευταίο διάστημα. Η ένταση συνεχίστηκε και στο Συμβούλιο Αποχώρησης που ακολούθησε, με τις δύο πλευρές να ρίχνουν βέλη εκατέρωθεν.

Αξίζει να σημειωθεί πως από το φετινό Survivor All Star έχουμε δει να αποβάλλονται αρκετοί παίκτες λόγω παραβάσεων, αν και στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το πλαίσιο του συμβάντος αλλά και η πρόθεση της παραγωγής να απομακρύνει οριστικά τους δύο άντρες. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται τις επόμενες ώρες.