Survivor: Ο Καραγκούνιας και οι επιδόσεις του στο φλερτ – Δείτε το επικό πέσιμο στη γιατρό, «Θα με παντρευτείς;» (VIDEO)

Survivor: Ο Καραγκούνιας και οι επιδόσεις του στο φλερτ - Δείτε το επικό πέσιμο στη γιατρό, «Θα με παντρευτείς;» (VIDEO)

Έφυγε η Ελευθερίου και ο Καραγκούνιας αποφάσισε να εστιάει στη γιατρό

Ένας διαφορετικός Τάκης Καραγκούνιας εμφανίστηκε στο χθεσινό (17/5) επεισόδιο του Survivor All Star. Ο σχεδόν πάντα νευριασμένος μισθοφόρος ξεδίπλωσε τη γοητεία του στη γιατρό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μετά τη νίκη του απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο επισκέφτηκε τη γιατρό για τις πρώτες βοήθειες μετά από ένα χτύπημα στο μέτωπο.



«Για άλλη μια φορά μπερδεύτηκα εξαιτίας των ματιών μου» τόνισε ο παίκτης των Κόκκινων όταν η γιατρός θέλησε να μάθει τι συνέβη και δέχθηκε ακόμα μια πληγή.

«Ίσως φταίει η ηλικία μου. Η ηλικία μου είναι το πρόβλημα. Χρειάζομαι γυαλιά. Είμαι μεγάλος σε ηλικία» πρόσθεσε ο Τάκης Καραγκούνιας για να την ρωτήσει στη συνέχεια… «θα με παντρευτείς;».

Και συνέχισε: «Είσαι παντρεμένη;» για να λάβει θετική απάντηση και να συμπληρώσει, απογοητευμένος, «δυστυχώς! Αν όμως είσαι ελεύθερη, κανένα πρόβλημα. Δεν είμαι τόσο μεγάλος».