Χαμός στο MasterChef: «Είναι μεγάλος μ…» – Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Τράκα και Μπέη (VIDEO)

Χαμός στο MasterChef: «Είναι μεγάλος μ...» - Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Τράκα και Μπέη (VIDEO)

Χαμός

Με εντάσεις ξεκίνησε το επεισόδιο του MasterChef, την Παρασκευή 5/5, καθώς ξέσπασε κόντρα μεταξύ κόκκινων και μπλε με στόχο τη Μαρία Μπέη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κόκκινοι ρωτήθηκαν πώς τους φάνηκε η Μαρία Μπέη ως αρχηγός αμέσως «άναψαν τα αίματα» ανάμεσα στην ίδια και τον Νίκο Τράκα.

Μ.Μ.: Δεν θα στο έλεγα, αλλά όταν τελείωσε η προηγούμενη δοκιμασία είπες ότι θα κερδίσω επειδή λείπει η μάνα μου! Δεν θα στο έλεγα αυτό. Δεν θα στο έλεγα Νίκο αν δεν το έλεγες όταν τελείωσε η κριτική που κάναμε.

Ν.Τ.: Δεν το είπα ποτέ και δεν ξέρω από που μπορεί να το άκουσες. Δεν πιάνω ποτέ στο στόμα μου μανάδες κανενός. Τώρα, αν έφαγες εσύ παραπληροφόρηση και θες να το πιστέψεις, πίστεψε το.

Με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προσπαθεί να λήξει την συζήτηση, ώστε να μην παρεκτραπεί κανείς άλλος και να μην ξεφύγουν τα πράγματα: «Time out, παρακαλώ», όμως εκείνοι επέμειναν.

M.M.: Φίλε το είπες!

N.T.: Συγγνώμη, γιατί τώρα πας να με βάλεις σε άλλη λούπα. Δεν έχω πιάσει τη μάνα κανενός στο στόμα μου! Μην μπαίνουμε τώρα σε τέτοια τρύπα. Δεν πιάνω την μάνα κανενός στο στόμα μου. Άμα κάποιος σε έπιασε και σου είπε ότι ο Τράκας έπιασε την μάνα σου στο στόμα του είναι μεγάλος μαλ@κας

M.M.: Νίκο, δεν θα στο έλεγα αν δεν ήμουν σίγουρη για αυτό.

«Ας μην μπούμε τώρα σε αυτή την κουβέντα. Νίκο! Μαρία! Αφήστε τώρα μανάδες και τέτοια», είπε στο τέλος ξανά ο σεφ και έτσι το θέμα σταμάτησε εκεί.