Χαμός στο Survivor All Star: Καυγάς Τάκη – Βασάλου – «Αλλάζει τις γυναίκες σαν πουκάμισα» (VIDEO)

Χαμός στο Survivor All Star: Καυγάς Τάκη - Βασάλου - «Αλλάζει τις γυναίκες σαν πουκάμισα» (VIDEO)

Χαμός στο ριάλιτι επιβίωσης

Μια παρεξήγηση είχαν οι δύο φίλοι, Κωνσταντίνος Βασάλος και Τάκης Καραγκούνιας.

Ενώ οι παίκτες συζητούσαν για την ψηφοφορία ο Καραγκούνιας έκανε ένα αστείο λέγοντας ότι «ο Βασάλος αλλάζει τις γυναίκες σαν πουκάμισα».

Η ατάκα αυτή ενόχλησε τον Βασάλο από το σημείο της συζήτησης χαρακτηρίζοντας τον Τάκη «τραγικό» ενώ αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να του λέει κάτι τέτοιο όταν δεν ξέρει τι κάνει στην προσωπική του ζωή.



Το παιχνίδι αλλάζει – Έρχονται τεράστια έπαθλα και ταξίδια

Η ένωση των δύο ομάδων στο «Survivor All Star» έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην καλύβα, εντάσεις και νέες συμμαχίες. Όμως, τα καλύτερα ακόμη δεν τα έχουμε δει! Το παιχνίδι, όσο θα βαδίζει προς τον τελικό, επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους Διάσημους και στους Μαχητές αλλά και στους φανατικούς τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, τη νέα εβδομάδα το πρόγραμμα των αγώνων αλλάζει. Θα δούμε δύο αγώνες ασυλίας αντί για τρεις και δύο αγώνες επάθλου αντί για έναν. Τους τελευταίους, μάλιστα, θα τους παρουσιάσει ο ίδιος ο Ατζούν Ιλιτζαλί, στοιχείο που προμηνύει τεράστια έπαθλα.

Όπως αποκάλυψε ο Νίκος Παρτσώλης στο «Πρωινό Μας», στον ΣΚΑΪ, σήμερα και αύριο γυρίζονται δύο επεισόδια-φωτιά στον Άγιο Δομίνικο. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν σε Αγγλία και Μαϊάμι με το ιδιωτικό αεροσκάφος φυσικά του Ατζούν. Πρόκειται για δύο τεράστια έπαθλα, σε δύο προορισμούς με τους οποίους οι συμμετέχοντες θα εντυπωσιαστούν.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης και η αγωνία θα «χτυπήσει» κόκκινο.