MasterChef: Είχε το χειρότερο πιάτο και αποχώρησε (VIDEO)

MasterChef: Είχε το χειρότερο πιάτο και αποχώρησε (VIDEO)

Μπέλλος ή Λαζαρίδου;

Άκρως απαιτητική ήταν η δοκιμασία αποχώρησης του MasterChef, όπου Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Λαζαρίδου διεκδίκησαν την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Οι τρεις κριτές του παιχνιδιού μαζί με τις guest chefs, Ηλέκτρα Ρήγκου και Ελένη Σαράντη, αξιολόγησαν τα πιάτα των δύο διαγωνιζόμενων, δίνοντας συνολικά 29 βαθμούς στη Μαρία Λαζαρίδου και μόλις 22 στον Δημήτρη Μπέλλο, οδηγώντας τον στην αποχώρηση.

«Με τον Δημήτρη είχα μία πάρα πολύ καλή σχέση. Σίγουρα υπήρξε κάποια στιγμή μία ένταση, γιατί είχε μία λάθος εντύπωση για μένα. Παρ’ όλα αυτά τον συμπαθώ πάρα πολύ σαν άνθρωπο, θα λείψει σίγουρα από το σπίτι και τον αποχαιρετώ θερμά», δήλωσε η Μαρία Λαζαρίδου με τους δύο παίκτες να αγκαλιάζονται και να αποχαιρετούν ο ένας τον άλλο.

«Φέτος πέρασα πολύ πιο ωραία και πολύ πιο ήσυχα. Έχουν φύγει τα πολλά και έχει γίνει πιο μαγειρικό. Φεύγω αρκετά νωρίς μπορώ να πω αλλά αν δε μπορώ να νικήσω τη Μαρία τη Λαζαρίδου, καλύτερα να πάω σπίτι μου», ανέφερε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μπέλλος. «Ελπίζω να πάει τελικό η Μαρία… κι όλα καλά», τόνισε.