Survivor All Star: Με αυτά τα χρήματα αποχώρησε η Αφροδίτη Σκαφίδα – Νούμερα που ζαλίζουν (VIDEO)

Survivor All Star: Ο Ατζούν ανακοίνωσε την αποβολή της Αφροδίτης Σκαφίδα - Τι συνέβη (VIDEO)

Πόσα λεφτά πήρε από το ριάλιτι

Το «Survivor All Star» αποτελεί παρελθόν για την Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία αποβλήθηκε από το ριάλιτι επιβίωσης για παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε βίντεο στο οποίο καταγράφεται η πρώην παίκτρια του Survivor All Star να τρώει κρυφά στο δάσος και να στέλνει φιλιά στο πρόσωπο που τη μαγνητοσκοπεί.

Τη διαρροή του βίντεο ακολούθησε σύγκληση έκτακτου συμβουλίου από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, που ανακοίνωσε πως η Αφροδίτη Σκαφίδα αποβάλλεται από το παιχνίδι λόγω παραβίασης των κανονισμών.

Σημειώνεται ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι η 5η παίκτρια που αποβάλλεται από το φετινό Survivor All Star για παραβίαση των κανόνων.



Είχαν προηγηθεί οι αποβολές των Ασημίνας Χατζηανδρέου και Κατερίνας Δαλάκα, και στη συνέχεια των Γιωρίκα Πιλίδη και Ηλία Γκότση. Οι παραπάνω παίκτες κατηγορήθηκαν ότι παραβίασαν τους κανόνες του φαγητού και της επικοινωνίας με τον «έξω κόσμο», με την παραγωγή του reality να τους οδηγεί εκτός παιχνιδιού.

Σημειώνεται ότι η Αφροδίτη Σκαφίδα είχε μπει στο reality επιβίωσης από την πρεμιέρα του φέτος, στις 8 Ιανουαρίου, και παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για περίπου 14 εβδομάδες. Δεδομένου ότι κάθε παίκτης του reality επιβίωσης παίρνει 5.000 ευρώ την εβδομάδα, η αθλήτρια έφυγε από το Survivor All Star πλουσιότερη κατά 70.000 ευρώ.