Σοκάρει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα. Μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελο από τα χείλη μου»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Έτοιμη για το Sυrvivor All Star! - «Χώρισα, είμαι ελεύθερη και δεν με κρατάει τίποτα» (VIDEO)

H σοκαριστική εξομολόγηση

Εξώδικα, παιχνίδια δίχως κανόνες, τα πάντα για αύξηση των followers, υποκρισία, έπαθλα επικοινωνίας μπροστά και πίσω από τις κάμερες, All Star Survivor χωρίς All Star και χωρίς Survivor- αφού το αγαπημένο project των τηλεθεατών έχασε τη μαγεία του από τη στιγμή που όλοι είδαν πως δεν τηρούνται τα βασικά. Και όλα αυτά με τα μη αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και …κερδισμένους παίκτες όλους εκείνους που δεν ταξίδεψαν μέχρι τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ντάνος, ο Ντάφυ, ο James και ο εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι ο Παππάς, είναι τα άτομα που έψαχναν οι φανς και που τα ονόματά τους τρένταραν στο Twitter δίχως καν να αγωνίζονται αλλά και να παίρνουν τα 5000 ευρώ τον μήνα.

Η αλήθεια είναι πως το All Star είχε όλα το πακέτο για να «πάει» σαν κόνσεπτ αλλά οι βιασύνη και οι κακές επιλογές όχι μόνο κακό έκαναν, αλλά ίσως οι υπεύθυνοι θα πρέπει και να το ξεκουράσουν την επόμενη σεζόν.

Πίσω στην Ελλάδα τώρα, και στα πρόσωπα που απασχόλησαν με τη συμμετοχή τους είναι οπωσδήποτε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Το καλό με την παραμονή της στο παιχνίδι, είναι ότι πήγε χωρίς στρατηγική και δεν φοβήθηκε να τσαλακωθεί ούτε να υποκύψει στον φόβο μήπως χάσει followers. Ήταν η ίδια Ευρυδίκη που γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks αλλά και από το Survivor 5. Η ίδια Ευρυδίκη που ήταν και στο J2US παρέα με τον Τριαντάφυλλο. Η ίδια Ευρυδίκη που λόγω της διαμάχης της με τον Σπύρο Μαρτίκα, χάλασε και τη φίλια της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Το αν έκανε καλά ή όχι, είναι ένα άλλο κομμάτι στο οποίο δεν μας πέφτει κανένας λόγος, ωστόσο «της το δίνουμε» που δεν έκανε εκπτώσεις σε αυτό που είναι. It is what it is.

Η νέα συνέντευξη της Ευρυδίκης είναι η απάντηση σε κάτι βασικό

Στο πλαίσιο της αφοπλιστικής της ειλικρίνειας και της αλήθειας που επικοινωνεί πάντα και μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις της, η 38χρονη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα τη Μ. Δευτέρα (10/4) και μίλησε για κάτι που έχει όφελος και είναι μακριά από τις πίστες του Άγιου Δομίνικου. Αφορά φυσικά στον πραγματικό και σοβαρότατο στίβο μάχης από τον οποίο και βγήκε νικήτρια στα 27 της χρόνια.

Ανάμεσα στα highlights της ενδιαφέρουσας συνέντευξης ήταν και όταν περιέγραψε πως οι γιατροί τής είχαν πει ότι έχει μία εβδομάδα ζωής, λόγω λεμφώματος στο τελευταίο στάδιο.

«Ο καρκίνος μού τα πήρε όλα. Μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελο από τα χείλη μου. Όχι μόνο από τα δικά μου χείλη, αλλά και από των αγαπημένων μου».

«Όταν πήγα στο γιατρό, λιπόθυμη, στα έκτακτα νοσοκομείου ένα βράδυ, οι γιατροί είπαν στον σύντροφό μου “αυτή η κοπέλα έχει μια εβδομάδα ζωής”», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor και αληθινή μαχήτρια της ζωής προσθέτοντας ότι αμέσως άρχισε να υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες.

«Είχα πάρει περούκα, την έβαλα μια ημέρα και αισθανόμουν γελοία. Ορθοπόδησα έπειτα από ένα χρόνο, στα 28-29 μου τελείωσε η περιπέτεια. Πέρασα πολύ βαθιά κατάθλιψη, γιατί για χρόνια μετά σκεφτόμουν τον καρκίνο. Έβγαζα ένα σπυράκι και έτρεχα στο νοσοκομείο, έλεγα “πεθαίνω, έχω καρκίνο”. Έκανα πάρα πολύ καιρό να το ξεπεράσω, με βοήθεια ψυχολόγου».

Στην ερώτηση, λοιπόν, «πώς θα κάνουμε τούτο τον κόσμο λίγο καλύτερο», καλό θα ήταν να εστιάζουμε στον αληθινό στίβο μάχης και στις απαντήσεις στις συνεντεύξεις κάποιων ανθρώπων που έχουν βγει νικητές σε τέτοια αγωνίσματα. Αυτές οι απαντήσεις, έχουν όφελος και δίνουν δύναμη σε όλους τους Survivors που παλεύουν εκεί έξω.

Πηγή:queen