Survivor All Star: Μάχη για την ασυλία – Ποιος παίκτης θα βγει στον τάκο (VIDEO)

«Χρυσάφι» στα πόδια των παικτών του Survivor All Star: «Δεν παίρνουν όλοι 5.000 ευρώ, κάποιος συμφώνησε 8.000» (VIDEO)

Δείτε τo τρέιλερ

Μάχη για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας θα δώσουν κόκκινοι και μπλε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Μπορεί το τρέιλερ του επεισοδίου να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα, ωστόσο το πάθος και η ένταση δεν θα λείψουν από το νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν να συνεχίσουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο χωρίς απώλειες.




Διάσημοι και Μαχητές θα παλέψουν σκληρά για την κατάκτηση της ασυλίας, με τους πρώτους να θέλουν πολύ να ανακάμψουν μετά την αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, την οποία και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν, μετά από μία εβδομάδα όπου όλοι οι υποψήφιοι ήταν από την δική τους ομάδα.

Οι Διάσημοι πάλι βγαίνουν από μία αρκετά καλή εβδομάδα, καθώς έκαναν το 3-0 στις ασυλίες, ωστόσο έχασαν δύο συνεχόμενα ματς στα έπαθλα.

Σύμφωνα με όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πάντως την πρώτη ασυλία φαίνεται πως καταφέρνουν να κατακτήσουν οι κόκκινοι και οι μπλε για ακόμη μία φορά θα κληθούν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο ή υποψήφια για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoilers η Ελευθερία Ελευθερίου είναι αυτή που θα δει και πάλι το όνομά της γραμμένο τόσες φόρες ώστε να βγει εκείνη στον τάκο, όπως ακριβώς και την προηγούμενη εβδομάδα, παρόλο που όπως λέει η ίδια αγωνιστικά είναι MVP.