MasterChef – Οι πρώτες δηλώσεις του Λιόλιου μετά την αποχώρησή του: «Ηθελα να φύγω»

MasterChef - Οι πρώτες δηλώσεις του Λιόλιου μετά την αποχώρησή του: «Ηθελα να φύγω»

Οι πρώτες δηλώσεις το Μάριου Λιόλιου μετά την αποχCώρηση του από το MasterChef

O Μάριος Λιόλιος ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef το βράδυ της Παρασκευής και την Δευτέρα μίλησε στο “Breakfast@Star” για τη συμμετοχή στο ριάλιτι μαγειρικής.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν ήθελε να τα πάει καλά στη δοκιμασία αποχώρησης.

«Δεν άντεχα άλλο, είχα φτάσει στα όρια μου… Με έπιανε ένα συναίσθημα να μη θέλω να γυρίσω στο σπίτι. Καλύτερα να με άφηναν να κοιμάμαι στο στούντιο. Δεν είχε να κάνει με τη συμβίωση, είχε περάσει πολύς καιρός… ένιωθα κερδισμένος. Πήγα να μαγειρέψω να έχω ένα τίμιο αποτέλεσμα», είπε στη συνέχεια, προσθέτοντας ότι εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του ότι θέλει να φύγει και να μη στεναχωρηθούν.

«Έκανα ένα φάουλ στο ζυμάρι του μπάο. Ήθελε ένα τέταρτο χτύπημα το οποίο δεν το έκανα ποτέ για να μη μου φουσκώσει ποτέ το ψωμάκι», πρόσθεσε ο Μάριος.

Μάλιστα, ο Μάριος σχολίασε και τη δήλωση του “Μπόμπαινα” ότι ο ίδιος δεν ήθελε να μαγειρέψει γιατί τους είχε σιχαθεί όλους: «Δεν τους είχα σιχαθεί όλους και ήθελα να φύγω. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανένα από τα παιδιά στον διαγωνισμό».

Ακόμη, έκανε γνωστό ότι ο Δημήτρης Ταϊρίδης του είχε δηλώσει ότι αν δε μαγείρευε καλά, θα αποχωρούσε πριν από εκείνον για να τον αναγκάσει να μείνει.