Survivor All Star: Επιστρέφουν Δαλάκα και Ασημίνα στο ριάλιτι επιβίωσης; (VIDEO)

Survivor All Star: Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο – Θα επιστρέψουν στο ριάλιτι; (VIDEO)

Τι συμβαίνει με την Ασημίνα μετά τη συνέντευξη του Ατζούν

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Κατερίνα Δαλάκα ήταν οι παίκτριες που τιμωρήθηκαν με την πιο βαριά ποινή στο Survivor All Star και αποβλήθηκαν από το παιχνίδι επειδή ο Μπάρτζης είχε αναφέρει ότι επικοινωνούσαν κρυφά με τηλέφωνο.

Η Ασημίνα μάλιστα από την ημέρα που επέστρεψε δεν σταμάτησε να μιλάει για την αθωότητά της, το ίδιο και η Δαλάκα σε μικρότερο βαθμό.

Υπενθυμίζεται ότι η ποδοσφαιρίστρια είχε στείλει εξώδικο στην Τουρκική παραγωγή με την εταιρεία να απαντάει ότι στα χέρια της έχει στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι δύο παίκτριες παραβίασαν τους όρους του παιχνιδιού και άρα δικαίως αποβλήθηκαν.





Ωστόσο πριν από μια εβδομάδα ο Ατζούν Ιλίτζαλι στο τουρκικό «Survivor Panorama» ανέφερε σε συνέντευξή του ότι στο κινητό που κατασχέθηκε δεν βρέθηκε κάποια επικοινωνία. Το κινητό αυτό ανήκε σε κάποιον ντόπιο που μεσολαβούσε για την αγορά φαγητού, κάτι που συνιστά παραβίαση των κανόνων αλλά δεν επισείει ποινή αποβολής.

Η Ασημίνα και η Δαλάκα ένιωσαν δικαίωση! Μάλιστα ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης ανέφερε σήμερα στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα», ότι ελπίζει ότι θα κληθεί να επιστρέψουν άμεσα στο παιχνίδι και οι δύο παίκτριες.