Survivor All Star Spoiler: Χάνουν και τους στέλνουν στην ψηφοφορία

Survivor All Star Spoiler: Χάνουν και τους στέλνουν στην ψηφοφορία

Νίκη για τους Μπλε

Το Survivor All Star ήταν για ακόμα ένα βράδυ η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών που το έφεραν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης στο slot μετάδοσής του τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, με ποσοστό 19,6% στο δυναμικό κοινό (18-54) και 20% στο γενικό σύνολο του κοινού.

Η ήττα των Μπλε στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας και το Συμβούλιο του νησιού ανέδειξαν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Τάκη Καραγκούνια. Η υποψηφιότητά του προκάλεσε έκρηξη στην καλύβα των Μαχητών με τους περισσότερους συμπαίκτες του να είναι πλέον εναντίον του.

Ο τρίτος αγώνας ασυλίας είναι και ο πιο σημαντικός της εβδομάδας αφού η ομάδα που θα χάσει θα αναγκαστεί να αναδείξει δύο ακόμα υποψήφιους. Ποια ομάδα θα κερδίσει και θα καταφέρει να διατηρήσει την ηρεμία της;

Σύμφωνα με spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο οι Μπλε παίρνουν τη νίκη στον στίβο μάχης, στέλνοντας τους Κόκκινους στο συμβούλιο. sURΟι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι την τελική πεντάδα των υποψηφίων κλείνουν ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Κόρομι.