Survivor All Star: Πότε θα γίνει η αλλαγή των ομάδων – Πότε η ένωση και τι θα γίνει με Μαριαλένα-Σάκη (VIDEO)

Σάκης σε Μαριαλένα στο Survivor: «Θες να κάνουμε ένα παιδάκι;» (VIDEO)

Τι θα συμβεί στο Survivor All Star

Για την Ένωση την αλλαγή των ομάδων, την δυναμική που διαμορφώνεται και το μέλλον του ζευγαριού Μαριαλένα-Σάκη μίλησε ο Γιώργος Λιανός.

Αν και κάποιοι περίμεναν ότι σύντομα γίνει αναπροσαρμογή στις ομάδες και θα βρεθούν στην ίδια Σάκης – Μαριαλένα, αυτό δεν αναμένεται άμεσα αφού ακόμα και να αλλάξουν οι ομάδες περίπου στα τέλη Μαρτίου ο Σάκης με την Μαριαλένα δεν θα βρεθούν στην ίδια αφού έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να βρίσκονται αντίπαλοι.

Σε σχέση με την πολυπόθητη ένωση ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να γίνει πριν το Πάσχα.

Έρχονται μηνύσεις για τον Σπύρο Μαρτίκα;

Η καλή της φίλη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, βγαίνοντας από το ριάλιτι επιβίωσης, παραχώρησε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει τον Σπύρο, κι ας είναι ο σύντροφος της κολλητής της Βρισηίδας Ανδριώτου.

«Βρισηίδα, τι να στηρίξω τον αγαπημένο σου; Που βγήκε κι είπε κλέφτρα την Ελευθερία; Στο δικαστήριο – γιατί έχει φύγει μήνυση, έχει εξουσιοδοτήσει δικηγόρο κατά του- τι ήθελες Βρισηίδα μου, να υπερασπιστώ έναν άντρα που λέει κλέφτρα μια γυναίκα; Όχι, με ξέρεις πολύ καλά δεν θα το έκανα ποτέ και θα ήμουν κατά του. Ακόμα και ο αδερφός μου να ήταν, το ίδιο θα έκανα. Ο κύριος αλλάζει συμπεριφορά κάθε λεπτό», είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.





Ο συνεργάτης της εκπομπής «Πρωινό μας», Άγγελος Βουράκης, ανέφερε ότι η Ελευθερία Ελευθερίου «πριν φύγει, έδωσε εντολή στη δικηγόρο της να παρακολουθεί το παιχνίδι και αν υπάρχει κάτι συκοφαντικό ή δυσφημιστικό προς το πρόσωπο της να κινηθεί αναλόγως». Αυτό σημαίνει ότι η δικηγόρος της Ελευθερίας μπορεί να μηνύσει τον Σπύρο Μαρτίκα. Ωστόσο, για την ώρα τουλάχιστον, κάτι τέτοιο τεχνικά είναι δύσκολο αφού με μία εξουσιοδότηση δεν είναι εύκολο να κατατεθεί μήνυση.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σπύρος Μαρτίκας κινδυνεύει με μήνυση λόγω των όσων λέει στο «Survivor All Star». O Kώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στο «Καλό Μεσημεράκι» και τον Νίκο Μουτσινά, είχε πει: «Ο δικηγόρος μου μου είπε ότι μπορώ να κινηθώ νομικά κατά του Μαρτίκα για τους χαρακτηρισμούς που έκανε, αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν θέλω να κρατήσω κακία με αυτούς τους ανθρώπους», είπε και πρόσθεσε: «Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να βγουν και να καταλάβουν τα λάθη τους».