Αποκάλυψη: «Τσίρκο το φετινό Survivor, η Αφροδίτη έτρωγε κανονικά και είχε επικοινωνία»

«Χρυσάφι» στα πόδια των παικτών του Survivor All Star: «Δεν παίρνουν όλοι 5.000 ευρώ, κάποιος συμφώνησε 8.000» (VIDEO)

«Αντικειμενικά το μόνο αγωνιστικό και ανταγωνιστικό Survivor ήταν το δικό μας. Οι περισσότεροι στο φετινό είναι για τσίρκο»

Δηλώσεις στην κάμερα του Super Κατερίνα έκανε ο Τόνι Σταυράτης. Ο παίκτης του Survivor 2019 σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο reality επιβίωσης και έριξε τα βέλη του σε συγκεκριμένα πρόσωπα, αποκαλύπτοντας ότι και στον δικό τους κύκλο οι παίκτες έτρωγαν κανονικά και είχαν επικοινωνία με την Ελλάδα.

«Αντικειμενικά το μόνο αγωνιστικό και ανταγωνιστικό Survivor ήταν το δικό μας. Οι περισσότεροι στο φετινό είναι για τσίρκο», ανέφερε αρχικά ο Τόνι Σταυράτης.

‘Υπήρχαν άτομα στο δικό μας που είχαν επικοινωνία έξω και έτρωγαν. Είχαν στήσει ένα σχέδιο με local, ο οποίος είχε επαφή με κόσμο στην Ελλάδα και τους έστελνε φαγητό. Ήξεραν τι γίνεται ανά πάσα στιγμή και κινούνταν με βάση όσα τους έλεγαν απ’ έξω», αποκαλύπτει στη συνέχεια.

«Ό,τι έγινε με την Κατερίνα, έγινε και με άλλα άτομα αλλά δεν αποβλήθηκαν. Κάλυψαν τα ίχνη τους και απλά έδωσαν στεγνά την Κατερίνα και την Ασημίνα. Πιθανολογώ ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν μέσα σε αυτό το σχέδιο», σημειώνει ο Τόνι Σταυράτης.

Συγκεκριμένα για την Αφροδίτη Σκαφίδα, τονίζε: «Η Αφροδίτη είχε τότε επικοινωνία και έτρωγε πάρα πολύ. Ήξερε πολύ καλά την Κατερίνα, είχαν μαλώσει μετά το παιχνίδι. Την πλησίασε και της ζήτησε συγγνώμη τώρα, η Κατερίνα τη συγχώρησε, εγώ της είπα να μην το κάνει, και έφτασε εδώ που έφτασε».

«Ο Στάθης ωραία τα είπε αλλά δεν με πείθει ότι ήταν αυτός ο λόγος που έφυγε. Ίσως κόπηκε η επικοινωνία που είχε με τον κόσμο και ένιωσε ότι πρέπει να φύγει», σχολιάζει ο Τόνι Σταυράτης αμέσως μετά.