Survivor spoiler: Η ομάδα που θα χάσει και οι 2 υποψήφιες προς αποχώρηση (VIDEO)

Survivor spoiler: Η ομάδα που θα χάσει και οι 2 υποψήφιες προς αποχώρηση (VIDEO)

Δείτε spoiler για το Survivor

Νέο επεισόδιο έρχεται απόψε, Τρίτη (28/2), στο Survivor All Star με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για τον τρίτο και πιο σημαντικό αγώνα ασυλία.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης νιώθει ξένο σώμα στην Μπλε Ομάδα και δηλώνει ότι θα προτιμούσε να βρίσκεται στους Κόκκινους όπου όπως φαίνεται τον εκτιμούν περισσότερο.

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Σπύρο Μαρτίκα καλά κρατεί ενώ πλέον οι δυο ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν τα πάντα στον τρίτο και πιο σημαντικό αγώνα ασυλίας.

Ποια ομάδα θα επικρατήσει και ποια ομάδα θα κληθεί να βγάλει ακόμα δυο υποψήφιους; Η κατάσταση στις δυο ομάδες είναι εκρηκτική και μια σπίθα αρκεί για να πάρουν όλα φωτιά! Η αφορμή δίνεται με την ψηφοφορία…

Survivor All Star spoiler 28/2: Αυτές οι δυο παίκτριες βγαίνουν στον τάκο απόψε!

12 κορίτσια βρίσκονται αυτή την στιγμή στο Survivor All Star – μετά και τις νέες προσθήκες – και μια είναι ήδη στον τάκο (Χριστίνα Κεφαλά) αφού η Κόκκινη ομάδα μετά την ήττα της Κυριακής θεώρησε τίμιο να την ψηφίσει. Κάτι που η ίδια δεν πήρε καθόλου καλά η αλήθεια είναι.

Απόψε, λοιπόν, μετά και τον χθεσινό χαμό όπου υποψήφιος βγήκε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης από τους Μπλε, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν σε έναν πολύ σκληρό στίβο μάχης για τα… μάτια της τρίτης ασυλίας.

Oι Κόκκινοι θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη τελικά δεν θα καταφέρουν να την πάρουν. Έτσι από την κάλπη θα ψηφιστούν Ελένη Χαμπέρη και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.