Survivor All Star: Ξέσπασε η Ελευθερία – «Μάριε το παίζεις Δον Ζουάν» (VIDEO)

Survivor All Star: Ξέσπασε η Ελευθερία - «Μάριε το παίζεις Δον Ζουάν» (VIDEO)

Πρωτοφανές παραλήρημα

Άλλη μια έκρηξη είχε η Ελευθερία Ελευθερίου μετά από καυγά με τον Μάριο για ένα κολιέ που φοράει το οποίο του είχε χαρίσει η Καρολίνα.

Μετά από αυτό η Ελευθερία απασφάλισε αποκαλύπτωντας διάφορα για τα προσωπικά του Μάριου Πρίαμου.

Η… καραμπινάτη σπόντα Βασάλου σε Μπόγδανο – Γκοτσή

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας σχολίαζαν την αποχώρηση του Ζαχαροπλάστη από τους Κόκκινους.

Κάποια στιγμή ο Κωνσταντίνος Βασάλος ακούστηκε να λέει… ότι τώρα που έφυγε ένας αδύναμος παίκτης ίσως μας κάνει καλό γιατί όλοι θα παίζουμε με δυνατούς παίκτες.

Μια σπόντα για Μπόγδανο – Γκοτσή που ματσάρουν συνεχώς αδύναμους παίκτες.

Νέοι παίκτες θα μπουν το βράδυ της Κυριακής στο Survivor All Star και η αναστάτωση θα είναι… μεγάλη. Ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Νικόλ Μαυρίδη είναι οι νέοι παίκτες που θα «ταράξουν τα νερά» της Καραϊβικής. Ο αθλητής και η pilates instructor καταφτάνουν στον Άγιο Δομίνικο και οι πρώτες πληροφορίες θέλουν τον πρώτο να μπαίνει στους μαχητές και η δεύτερη στους διάσημους.

Η εν λόγω άφιξη θα φέρει μεγάλη αναστάτωση. Ο Γιωρίκας θα θεωρηθεί ένα από τα μεγάλα φαβορί λόγω της αγωνιστικότητάς του κι έτσι θα «ταραχτούν» αρκετοί από τους άντρες των Μπλε. Παράλληλα, η Νικόλ θα κληθεί να ενσωματωθεί στους Κόκκινους όπου οι υποομάδες πρωταγωνιστούν. Έτσι είτε θα προστεθεί στην κλίκα των Μαρτίκα-Μπάρτζη-Σχίζα-Σκαφίδα, στην οποία έχουν αρχίσει να μπαίνουν και η Ελευθερία Ελευθερίου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, είτε στο παρεάκι Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη-Στέλιου Χανταμπάκη-Σάκη Κατσούλη.

Οι νέοι παίκτες, μάλιστα, θα ριχτούν από την πρώτη ημέρα στο στίβο μάχης.

Aυτός είναι ο πρώτος παίκτης προς αποχώρηση στο Survivor All Star

Απόψε οι Κόκκινοι θα έρθουν στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν δικό τους για αυτό και όπως μάθαμε εμείς το πρώτο όνομα που θα δείξει η κάλπη θα είναι αυτό της… Χριστίνας Κεφάλα. Λίγες μέρες μετά την εισβολή της στο παιχνίδι και έχει μπει όπως φαίνεται ήδη στο στόχαστρο…