MasterChef: Αποχώρησε και λύγισε – Στεναχωρήθηκαν οι συμπαίκτες του (VIDEO)

MasterChef: Αποχώρησε και λύγισε - Στεναχωρήθηκαν οι συμπαίκτες του (VIDEO)

Ο Γιάννης είχε δεθεί με τους υπόλοιπους

Ένα πιάτο αντιγραφής του καταξιωμένου chef, Αλέξανδρου Κοσκινά, κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση του MasterChef.

Πορφύρης, Γιάννης και Στέλλα μπήκαν στην κουζίνα, διεκδικώντας την παραμονή τους στον διαγωνισμό.

Ο Γιώργος Πορφύρης, όπως ήταν αναμενόμενο, λόγω της εμπειρίας του στις κουζίνες, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία (30 βαθμούς) κι ανέβηκε πρώτος στον εξώστη.

Με έναν βαθμό λιγότερο 23 έναντι 24, η προσπάθεια του Γιάννη ήταν η πιο αδύναμη κι έτσι είναι αυτός που αποχωρεί από το MasterChef 2023 και μένει εκτός 20άδας.

Πριν αποχωρηστεί οριστικά τις κουζίνες του διαγωνισμού μαγειρικής, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τους κριτές για τη γνωριμία, καθώς και τον Δημήτρη με τον Βαγγέλη, που τον βοήθησαν στη σημερινή δοκιμασία κι ας μην τα κατάφερε.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον Moto Moto, ο οποίος ήταν ο μοναδικός που δεν του ευχήθηκε «καλή επιτυχία».

«Να ευχαριστήσω και τον Νίκο που δεν ευχήθηκε σε κανέναν μας καλή επιτυχία», είπε απευθυνόμενος στον Moto Moto.

«Τον συγκεκριμένο τον ευχαρίστησα προσωπικά. Έχω μέσα στο παιχνίδι ανθρώπους που θα φροντίσουν, για να φύγουν τέτοια άτομα παρείσακτα», πρόσθεσε στη συνέχεια μιλώντας στις κάμερες.

Ο Γιώργος Πορφύρης μπορεί να ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής της αναμέτρησης, έμεινε ωστόσο με μισή χαρά, αφού αποχαιρέτησε τον άνθρωπο με τον οποίο έχει έρθει πιο κοντά μες το παιχνίδι.

«Κύριε Πορφύρη πιο πολύ θα μου λείψεις εσύ», του είπε ο Γιάννης και τον έκανε να κλάψει.

«Πλήγμα για την παρέα μας», τόνισε στις δηλώσεις του ο Πορφύρης.