Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα – «Νιώθω ότι υπάρχει μια έχθρα απέναντι μου και δεν ξέρω τον λόγο» (VIDEO)

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Αφροδίτη Σκαφίδα – «Νιώθω ότι υπάρχει μια έχθρα απέναντι μου και δεν ξέρω τον λόγο» (VIDEO)

Μίλησε για τον αποκλεισμό που υφίσταται από ορισμένα μέλη της ομάδας

Η Αφροδίτη Σκαφίδα περιέγραψε τον αποκλεισμό που υφίσταται στο Survivor από ορισμένα μέλη της ομάδας της. Η ίδια ανέφερε πως υπάρχει μια υποομάδα, που την έχει κάνει πέρα και δεν της δίνει σημασία.

«Νιώθω σαν παράσιτο από την ομάδα μου. Ξεκίνησε από ένα συγκεκριμένο άτομο, όταν ο Κορόμι με τον Σάκη έφτιαξαν ένα συγκεκριμένο σημείο στο ποτάμι και δέχονται μόνο την Σταυρούλα και την Ελένη και τον Μάριο με τον Στέλιο. Την πρώτη φορά ο Γιώργος μου είπε ότι απαγορεύεται να κάτσεις εδώ πέρα. Δεν έδωσα σημασία, αλλά με ενόχλησε γιατί κατάλαβα πως υπάρχει αρνητική ενέργεια. Την επόμενη ημέρα υπήρχε ένα σχοινί και μου λέει υπάρχουν διόδια κι όπως θέλει να περάσει, πρέπει να έχει πάρει άδεια. Το αποκορύφωμα ήταν χθες που μου είπε τι έγινε; Δεν κάνεις παρέα πια με τους άλλους; Με τον Στάθη, τον Νίκο και τον Σπύρο. Του λέω εγώ κάνω παρέα με όλους κι είναι στο μυαλό σου» ανέφερε στο Survivor.



«Το χειρότερο από όλα ήταν ότι μοίραζαν καρύδες μεταξύ τους κι έτρωγαν επιδεικτικά μπροστά μου, χωρίς να τις μοιράζονται. Έφυγα με ένα τσεκούρι μόνη μου στο δάσος κι έψαχνα καρύδες γιατί δεν έχω ανάγκη κανένα να με ταϊσει… Δεν του έχω κάνει κάτι και νιώθω ότι υπάρχει μια έχθρα δίχως λόγο» είπε προβληματισμένη η Αφροδίτη στο Survivor.

Στην συνέχεια η παίκτρια πήγε στον Σπύρο και στον Στάθη και ξέσπασε σε κλάματα για τον αποκλεισμό που υφίσταται από την ομάδα της στο Survivor.