Survivor All Star – Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Με στοχοποίησαν από την πρώτη μέρα που μπήκα» (VIDEO)

Survivor All Star - Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Με στοχοποίησαν από την πρώτη μέρα που μπήκα» (VIDEO)

«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του Βασάλου»

O Σώζων Παλαίστρος Χάρος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Survivor All Star, αλλά και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και αρχικά, τόνισε πως δεν του άρεσε ο τρόπος που τον παρουσίασαν στο παιχνίδι.

«Το Survivor είναι μια εμπειρία, για την οποία αφήνεις το σωματικό, τις ανέσεις σου και πας νους και ψυχή να δεις τι μπορείς να κάνεις σε αντίξοες συνθήκες. Πήγα συνειδητοποιημένος, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος, με τον οποίο παίχτηκε η εμφάνισή μου. Με στοχοποίησαν από την πρώτη μέρα που μπήκα. Όταν έχεις τον πατέρα, τη μητέρα, την κοπέλα σου έξω και σε βλέπουν να χάνεις, να μην τρως, να μην κοιμάσαι, λογικό είναι να στενοχωριούνται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος μίλησε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον οποίο όπως φαίνεται, δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.



«Έχουν ακουστεί πάρα πολλά ψέματα από το στόμα του Βασάλου, έχουν ακουστεί ψέματα, έτσι ώστε να μην τα ακούω εγώ. Συγκεκριμένα, από έναν άνθρωπο, ο οποίος μαγείρευε, είχε την κατσαρόλα του, είχε τις προμήθειες. Εγώ είμαι ο εμβόλιμος παίκτης, δεν ήξερα καν που βρίσκονται όλα αυτά. Εγώ κάθομαι και ψαρεύω, είτε μπαίνω στη θάλασσα, είτε ψαρεύω με ένα εργαλείο που έχουμε εκεί, φέρνω στην ομάδα φαγητό και τελικά, το βίντεο δείχνει έναν άνθωπο που κάθισε μόνο πέντε λεπτά να τα καθαρίσει. Αυτό είναι κακό, δεν είναι δίκαιο. Δεν φάνηκε καν ότι έφερα φαγητό», εξήγησε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, εκείνο που τον ενόχλησε περισσότερο ήταν τα ψέματα του Βασάλου. «Εμένα αυτό που με πειράζει πιο πολύ είναι το ψέμα. Ερχόταν ο Βασάλος και μου έλεγε ότι θα μιλήσει για εμένα να πάω σε κάποια εκπομπή, ότι με πιστεύει και μετά, έβγαινε με τη Μαριαλένα και την Εύη και έλεγε “τον κανόνισα”. Αυτό δείχνει σκοπιμότητα», δήλωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.