MasterChef: Ο λόγος που ο Κοντιζάς τραγούδησε «Τρύπες» (VIDEO)

MasterChef: Ο λόγος που ο Κοντιζάς τραγούδησε «Τρύπες» (VIDEO)

Γιατί τραγούδησε «Τρύπες» ο Σωτήρης Κοντζιάς

MasterChef χωρίς σπαρταριστές ατάκες, πειράγματα μεταξύ κριτών και παικτών και φυσικά τραγούδι δεν γίνεται και στο επεισόδιο της Τρίτης (07/02) οι κριτές βρήκαν την αφορμή να κάνουν όλα τα παραπάνω.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Παύλος Λούλης, Χρήστος Πολιτάκης και Σταύρος Παπαδόπουλος, οι οποίοι προέκυψαν από τη χθεσινή δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, διεκδικώντας φυσικά την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό του STAR.

Οι κριτές του παιχνιδιού, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης παρουσίασαν το εντυπωσιακό πιάτο, το βασικό υλικό του οποίου ήταν το ορτύκι και αφού τους τόνισαν τα σημεία που απαιτούσαν μεγάλη προσοχή, το “έριξαν” στο τραγούδι, καθώς μία από τις λεπτομέρειες που έπρεπε να προσέξουν ιδιαίτερα ήταν να μην αφήσουν… τρύπες στο κρέας.

“Να μη βρούμε τρύπες είναι το θέμα γιατί μετά θα πούμε ‘τότε τι κρίμα'”, είπε ο Πάνος Ιωαννίδης δίνοντας πάσα στους άλλους δύο να ξεκινήσουν να τραγουδούν το θρυλικό κομμάτι του συγκροτήματος Τρύπες, “Δε χωράς πουθενά”.

Πηγή: news247.gr