Κοντιζάς: Αυτή θα είναι η βασική αλλαγή στο φετινό MasterChef! (VIDEO)

Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef: «Τι θα γεννήσω φραντζόλα;»

Τι αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ετοιμάζονται για την πρεμιέρα του «MasterChef».

Οι τρεις κριτές μίλησαν στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αναφέρθηκαν στις αλλαγές που θα γίνουν στον φετινό κύκλο.

Όσο για τους πολυσυζητημένους «εισβολείς» που θα μπουν στη νέα σεζόν, προσπαθώντας να κατακτήσουν μία θέση στον διαγωνισμό, ο Πάνος Ιωαννίδης δήλωσε: «Δεν είναι εισβολείς, αλλά διεκδικητές».

Ο Σωτήρης Κοντιζάς τότε, σχολίασε: «Εντάξει, πώς πιστεύετε ότι υποδέχθηκαν οι διαγωνιζόμενοι τους διεκδικητές; Διεκδικούσαν τη θέση τους. Μαγειρικά πάντα. Αυτή είναι μια από τις αλλαγές κι έχει πολύ ενδιαφέρον. Όμως, δεν είναι η βασική αλλαγή στο φετινό MasterChef. Το βασικό είναι το πόσο συμπυκνωμένα και με ουσία θα είναι τα επεισόδια».




Όπως εξήγησε στη συνέχεια, τα επεισόδια έχουν γίνει πλέον τέσσερα μόνο, ενώ τις περασμένες σεζόν ήταν πέντε συν τα MasterClass. «Υπάρχει από τη μία η σωματική κούραση, αλλά από την άλλη έχουμε κι εμείς την αγωνία να δούμε τι θα συμβεί. Είναι πάρα πολύ συμπυκνωμένα τα επεισόδια κι αυτά που γίνονται κάθε μέρα και νομίζω ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη αλλαγή στον διαγωνισμό», συμπλήρωσε ο Κοντιζάς.

Τέλος, είπε: «Μπορεί ο διεκδικητής να είναι ο παλιός για τον τηλεθεατή, αλλά για τη νέα φουρνιά είναι ο καινούριος. Ενώ επιμένετε εσείς με τη διεκδίκηση, εγώ θα πω ότι είναι το κερασάκι στην τούρτα, όχι η μεγαλύτερη αλλαγή του διαγωνισμού. Το γεγονός ότι κάθε πιάτο μετράει και τα επεισόδια είναι πολύ πιο συμπυκνωμένα και αυτά που γίνονται κάθε μέρα είναι τόσα πολλά και δεν υπάρχουν επιστροφές, αυτά είναι για μένα τα πιο σημαντικά».