All Star Survivor: Οσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής – Ποιοι παίκτες θα συμμετέχουν

«Βόμβα» στο Survivor: Η παίκτρια που αποβάλλεται γιατί μιλά με το κινητό! (VIDEO)

Ανάποδα μετράμε για το All Star Survivor

Με αγωνία αναμένουμε το νέο κύκλο του Survivor, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μεγάλη συζήτηση για τους συμμετέχοντες.

Σταυρούλα Χρυσαειδή, Αφροδίτη Σκαφιδά, Κωνσταντίνος Βασάλος, Στέλλα Ανδρεάδου και Ασημίνα Χατζηανδρέου, είναι τα πιο πρόσφατα ονόματα που ανακοινώθηκαν. Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Ελένη Χαμπέρη, Τάκης Καραγκούνιας και Περικλής Κονδυλάτος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, Ηλίας Γκότσης, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Νίκος Μπάρτζης, Στάθης Σχίζας, Στέλιος Χανταμπάκης, Σπύρος Μαρτίκας, Εύη Σαλταφερίδου, Κατερίνα Δαλάκα, Βρισηίδα Ανδριώτου, Κώστας Αναγνωστόπουλος και Ηλίας Μπόγδανος, έχουν επίσης «κλειδώσει» και θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε, σίγουρα, τους 26 Survivors που θα βρεθούν στο ριάλιτι επιβίωσης. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα δούμε μερικούς ακόμη παίκτες στην πρεμιέρα ενώ στη συνέχεια θα προστίθενται πρόσωπα. Γιώργος Κόρομι, Τριαντάφυλλος, Κρις Σταμούλης, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλ Μαυρίδη, Ελευθερία Ελευθερίου, Ροδάνθη Καπαρoύ, φημολογείται ότι θα λάβουν μέρος και θα ολοκληρώσουν τις ομάδες.

Αναφερόμενοι στις ομάδες, αξίζει να τονίσουμε ότι πλέον δεν θα υπάρχουν Μαχητές και Διάσημοι αλλά θα χωρίζονται με διαφορετικό τρόπο όπως με χρώματα. Μία ακόμη σημαντική αλλαγή αφορά στο «νησί της απομόνωσης». Εκεί θα μένουν παίκτες οι οποίοι είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και θα πηγαίνουν σε αυτό το μέρος με ελάχιστες προμήθειες. Μάλιστα, δεν θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στα αγωνίσματα επάθλου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, θα υπάρξουν και νέα παιχνίδια αλλά και πιο σκληρά αγωνίσματα. Στόχος είναι η ζωή των Survivors να γίνει ακόμη πιο δύσκολη και οι αγωνιστικές επιδόσεις να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.