Αυτή είναι η «καυτή» σύντροφος ποδοσφαιριστή που πάει στο Survivor All Star (VIDEO)

Αυτή είναι η «καυτή» σύντροφος ποδοσφαιριστή που πάει στο Survivor All Star (VIDEO)

Δείτε ποια

Το Survivor All Star αναμένεται να βγει στον αέρα μέσα στις επόμενες ημέρες και στην Acun Media… «τρέχουν».

Ήδη έχουν διαρρεύσει τα ονόματα αρκετών παικτών που αναμένεται να συμμετάσχουν στο ριάλιτι, ανάμεσά τους και η σύντροφος ενός ποδοσφαιριστή.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου λοιπόν, πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση για το «Survivor All Star» και σύμφωνα με πληροφορίες του «Sport Dog» η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πιο κοντά από ποτέ, για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο!




 

Προ μηνών, σε σχετική ερώτηση, η εντυπωσιακή σύντροφος του Αλέξανδρου Πασχαλάκη (βασικού πλέον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και πρώην του ΠΑΟΚ) είχε πει: «Η αλήθεια είναι πως από τότε μέχρι τώρα συνεχίζω και δέχομαι πολύ κολακευτικά μηνύματα από τον κόσμο και μου ζητούν να ξαναμπώ στο παιχνίδι, πολλοί δε μου λένε πως άφησα κάτι ανολοκλήρωτο και θέλουν να με δουν να ολοκληρώνω έναν κύκλο.

Παλαιότερα μου είχε γίνει η πρόταση από τον ίδιο τον Ατζούν Ιλιτζαλί και για το «All star» και ναι, φέτος υπάρχει ενδιαφέρον από την παραγωγή για να είμαι στο «All Star». Στα υπέρ είναι πάντα η επαφή με τη φύση, με την οποία έχω μια έντονη σύνδεση. Ωστόσο πρέπει να ζυγίσω τις επαγγελματικές προτάσεις που έχω για σχήματα το χειμώνα»!