Ερχεται ο νέος κύκλος του MasterChef – Αυτές θα είναι είναι οι αλλαγές

MasterChef: O παίκτης που αποχώρησε από το παιχνίδι (VIDEO)

Τι αλλαγές θα υπάρξουν στο MasterChef

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για την επιστροφή του Masterchef στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Ο διάσημος διαγωνισμός μαγειρικής που θα προβάλλεται και φέτος στο Star θα κάνει… ποδαρικό τον Ιανουάριο του 2023.

Για 7η συναπτή σεζόν αναμένεται να πραγματοποιήσει «υψηλές» πτήσεις και να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Τα «θεμέλια» της επιτυχίας του διαγωνισμού παραμένουν ίδια καθώς Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέφουν δυναμικά στις τηλεοράσεις μας. Οι συστάσεις είναι περιττές καθώς το τηλεοπτικό κοινό τους γνωρίζει πια πολύ καλά και με έναν τρόπο έχει «δεθεί» μαζί τους.




 

Αυτό που θα αλλάξει φέτος εκτιμάται πως θα είναι οι δοκιμασίες, με το Star να τοποθετεί πολύ ψήλα τον πήχη. Φέτος τα γυρίσματα είναι τρομερά απαιτητικά και οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να μαγειρέψουν σε προορισμούς έκπληξη, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η διαχρονική προσπάθεια του MasterChef να συστήσει στο κοινό τα ελληνικά προϊόντα, μέσα από ποικίλες πρωτοβουλίες, με ειδικά αφιερώματα στις τοπικές κουζίνες και στους καινοτόμους παραγωγούς, ενώ ούτε φέτος θα απουσιάσουν οι φιλανθρωπικές και κοινωνικές δράσεις, οn & off camera.

Παράλληλα και αυτή την τηλεοπτική σεζόν θα υπάρχουν καλεσμένοι οι σπουδαιότεροι Έλληνες και ξένοι chefs, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν τιμηθεί με κορυφαίες διακρίσεις στον τομέα τους, αλλά και ξεχωριστές προσωπικότητες.

Όσο για τη διαδικασία επιλογής της τελικής 24άδας, θα είναι απαιτητική και συναρπαστική. Οι δυνατότητες να παραμείνουν στον αγώνα της διεκδίκησης του τίτλου αλλά και οι πιθανότητες για μία δεύτερη ευκαιρία, θα είναι πολύ λιγότερες.