«Πονοκέφαλος» για Ατζούν: Ποια είναι τα μεγάλα ονόματα που έχουν πει «όχι» στο Survivor All Star (VIDEO)

Survivor: Πρώην παίκτρια κινείται νομικά κατά της παραγωγής- Λόγω τραυματισμού της

Πότε ξεκινά το Survivor All Star

Πολλά είναι τα ονόματα των πρώην παικτών που δέχτηκαν πρόταση για να συμμετέχουν στο Survivor All Star το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Ιανουαρίου. Ωστόσο δεν απάντησαν όλοι θετικά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Mega Καλημέρα», μεταξύ αυτών που είπαν «όχι» στο φετινό Survivor All Star είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης, ο Άρης Σοϊλέδης, ο Τριαντάφυλλος, ο Βαλάντης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Ειρήνη Κολιδά, ο Γιωρίκας Πηλίδης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.




 

Σημειώνεται ότι κάποιοι από αυτούς μπορεί να είπαν αρχικά «όχι», ωστόσο όλα μπορούν να ανατραπούν καθώς οι διαπραγματεύσεις με την εταιρεία παραγωγής συνεχίζονται. Αυτό σημαίνει ότι δεν αποκλείεται κάποια από τα παραπάνω ονόματα να βρεθούν τελικά μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πότε ξεκινάει το Survivor All Star

Αυτό το διάστημα γίνονται όλες οι απαραίτητες συζητήσεις, ώστε η παραγωγή να βρει τα πρόσωπα που θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.




Το πρωί της Πέμπτης (10/11), η Αφροδίτη Γραμμέλη μέσα από την εκπομπή το «Πρωινό μας» στο ΣΚΑΪ αποκάλυψε πότε θα κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι επιβίωσης θα ξεκινήσει στις 8 Ιανουαρίου 2023 και όχι τον Δεκέμβριο, όπως είχε αρχικά αναφερθεί.

Τα τρία ζευγάρια που έχουν «κλειδώσει» για το Survivor All Star

Μαριαλένα Ρουμελιώτη-Σάκης Κατσούλης, Σπύρος Μαρτίκας-Βρισηίδα Ανδριώτου και Ευρυδίκη Βαλαβάνη-Κωνσταντίνος Βασάλος είναι τα τρία ζευγάρια που φαίνεται ότι θα δούμε στο Survivor All Star, σύμφωνα με το «Πρωινό μας».

Επίσης, στο Survivor All Star θα δούμε 24 πρόσωπα (δύο ομάδες των 12 ατόμων) και σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπογράψουν 30 άτομα, κάποιοι εξ’ αυτών, μάλιστα θα έχουν στο συμβόλαιό τους τον όρο, ότι η παραγωγή θα αποφασίσει αν θα μπουν ή όχι στο παιχνίδι.