Asia Express: Μεγάλη ανατροπή – Το ζευγάρι που επέστρεψε και έφερε τα «πάνω-κάτω» (VIDEO)

Asia Express: Μεγάλη ανατροπή - Το ζευγάρι που επέστρεψε και έφερε τα «πάνω-κάτω» (VIDEO)

Τι έγινε στο Asia Express

Στην Ταϊλάνδη, την τρίτη και τελευταία χώρα, φτάνει το Asia Express. Στο επεισόδιο της Παρασκευής (11/11) ο Πέτρος Πολυχρονίδης ανακοίνωσε στους παίκτες ότι θα επιστρέψουν κάποιοι στο παιχνίδι και όλοι έμειναν κάγκελο.

Ο Χρήστος Ζώτος και ο Παύλος Γαλακτερός έκαναν come back αλλά αυτή τη φορά ως ζευγάρι. Αρχικά οι δυο τους είχαν μπει στο Asia Express με τον Στέλιο Λεγάκη ο πρώτος και με τον πατέρα του, Νάσο Γαλακτερό, ο δεύτερος.

«Παιδιά καλώς ήρθατε. Είστε το νέο ζευγάρι του Asia Express και διεκδικείτε εκ νέου έπαθλα και ασυλίες εδώ στην Ταϊλάνδη», υπογράμμισε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

«Νιώθω ότι ήμουν ένα σκυλί δεμένο τόσο καιρό και τώρα με έλυσαν. Νιώθω τρελαμένος», παραδέχθηκε ο Χρήστος Ζώτος για να τονίσει ο Παύλος Γαλακτερός πως κανένας δεν τους περίμενε και είχε απόλυτο δίκιο.

«Δεν το περίμενα με τίποτα να έρθουν ο Ζώτος και ο Παύλος μαζί. Καταρχάς δεν περίμενα ότι ο Ζώτος μπορεί να είναι εδώ και τόσες μέρες εδώ μαζί μας. Δηλαδή αυτό μου έκανε τρομερή εντύπωση. Ήταν εκπληξούλα καλή», είπε η Χριστίνα Κολέτσα μιλώντας στην κάμερα.

«Είναι εντελώς αντίθετοι χαρακτήρες και θέλω να δω πώς θα τα πάνε μεταξύ τους», ανέφερε ο Fipster.

Δείτε το βίντεο