Survivor: Ο Σχίζας «κάρφωσε» την Παναγιώταρου (VIDEO)

Survivor: Ο Σχίζας «κάρφωσε» την Παναγιώταρου (VIDEO)

Το βλέμμα του Στάθη Σχίζα στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Στο ελληνικό έδαφος επέστρεψαν πριν από λίγες ώρες, για τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Στάθης Σχίζας και η Θωμαϊδα Εμμανουλίδου. Το βράδυ της Τρίτης, μάλιστα, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός τους υποδέχθηκε στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι.

Κατά την είσοδο των τεσσάρων φιναλίστ στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor, μάλιστα, επικράτησε πανικός! Ο Γιώργος Λιανός δεν θα μπορούσε να αφήσει, όμως, ασχολίαστο το γεγονός πως ο Στάθης Σχίζας εντόπισε αμέσως με το βλέμμα την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώραρου.




 

«Είναι ένα όνειρο! Όταν μπαίνεις στο Survivor δεν μπορείς να κοιτάς τον ημιτελικό και τον τελικό, εγώ το έπαιρνα βδομάδα με την βδομάδα. Ότι σου δίνεται η δυνατότητα να βρίσκεσαι στον ημιτελικό του Survivor και να θυμάσαι πως μπήκες στο παιχνίδι, πραγματικά είναι συγκλονιστικό το συναίσθημα. Μου έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση και έχω αγχωθεί λίγο που μπήκαμε στον πολιτισμό απότομα! Με έπιασε αγοραφοβία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας απευθυνόμενος στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργος Λιανός. «Πολύς κόσμος, οι άνθρωποι μας, είναι συγκλονιστικό… Η κοπέλα μου είναι πανέμορφη, η μητέρα μου».

«Α, την εντόπισες… Μάλιστα! Έχεις καλό μάτι! Μπράβο» αναφώνησε, αμέσως, ο Γιώργος Λιανός στο Survivor.