Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι δύο παίκτες που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό

«Κλείδωσε» το Survivor All Star! - Πληροφορία ότι θα μεταδίδεται κάθε μέρα - Τα πρώτα ονόματα που έχουν ακουστεί

Δείτε Spoiler για το Survivor

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον τελικό του φετινού Survivor ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη και θα μεταδοθεί live από το Γαλάτσι.

Θα προηγηθεί ο σημερινός ημιτελικός όπου σε πρώτη φάση θα γίνει γνωστό ποια από τις Ασήμινα ή Μαίη θα είναι αυτή που θα αποχωρήσει ένα βήμα πριν τον τελικό.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dokari.gr η μάχη ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Μαίη θα εξελιχθεί σε ένα απίστευτο ντέρμπι με τα δύο κορίτσια να δίνουν ψήφο-ψήφο τον αγώνα τους για να προκριθούν στον ημιτελικό.

Κατά την ίδια πηγή η τριάδα του ημιτελικού θα αποτελείται από Στάθη, Άρη και – εκτός απροόπτου – Ασημίνα με το αποτέλεσμα να ανακοινώνεται λίγο μετά την έναρξη του σημερινού επεισοδίου του Survivor.

Θα ακολουθήσει στη συνέχεια δεύτερη ψηφοφορία η οποία θα αναδείξει τους δύο φιναλίστ του τελικού.

Survivor Spoiler: Αυτοί πάνε τελικό

Στην τελική ψηφοφορία πριν τον τελικό, στην οποία θα λάβουν μέρος Στάθης, Αρης και (εκτός απροόπτου) Ασημίνα, το τηλεοπτικό κοινό θα αποφασίσει ποιοι θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του φετινού Survivor.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του dokari.gr οι δύο που θα προκριθούν στον τελικό θα είναι ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης και αυτοί θα δώσουν τη μάχη για του τελικού στο Survivor.