Survivor: Απόψε ο ημιτελικός – Live από το ανοιχτό θέατρο Άλσους Βεΐκου

Survivor: Απόψε ο ημιτελικός - Live από το ανοιχτό θέατρο Άλσους Βεΐκου

Όλα όσα θα δούμε

Ένα ταξίδι 6,5 μηνών ολοκληρώνεται για το φετινό Survivor, με δύο live μεταδόσεις, απόψε και αύριο στις 21.00, από το θέατρο Αττικού Άλσους στο Γαλάτσι.

Ο Στάθης Σχίζας και ο Άρης Σοϊλέδης είναι οι δύο παίκτες που βρίσκονται ήδη στον ημιτελικό και απομένει μια ακόμα θέση την οποία διεκδικούν η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

To τηλεοπτικό κοινό είναι αυτό που θα αποφασίσει, αφού οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές μέχρι απόψε το βράδυ οπότε και θα ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την τρίτη θέση του ημιτελικού.

Στη συνέχεια θα ανοίξει νέα ψηφοφορία και στο τέλος του Ημιτελικού θα αποχωρήσει ο ένας από τους 3 παίκτες.

Σε αυτές τις δύο κρίσιμες βραδιές για τους φιναλίστ του Survivor, αγαπημένα πρόσωπα, φίλοι αλλά και οι συμπαίκτες με τους οποίους μοιράστηκαν τόσες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, θα βρίσκονται στο πλευρό τους.

Προσωπικότητες που ξεχώρισαν, αγαπήθηκαν και σχολιάστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας ένα κομμάτι της ζωής τους. Όλα όσα έζησαν οι φετινοί πρωταγωνιστές του Survivor μέσα από αφιερωματικά video με τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που τελειώνει.

Ποιοι είναι οι δύο παίκτες που θα πάρουν από το τηλεοπτικό κοινό το εισιτήριο για να διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή του φετινού Survivor αλλά και το μεγάλο έπαθλο, αξίας 100.000 ευρώ; Η απάντηση, απόψε στις 21:00, στον ΣΚΑΪ.

Βίντεο: Δείτε το τρέιλερ