Survivor: Η «πληρωμένη» απάντηση του Δάντη σε Μαρτίκα-Σταυρούλα για το «βιτρίνα» (VIDEO)

Survivor: Η «πληρωμένη» απάντηση του Δάντη σε Μαρτίκα-Σταυρούλα για το «βιτρίνα» (VIDEO)

Τι είπε ο Χρήστος Δάντης για τα απαράδεκτα που ακούστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor

Μια «πληρωμένη» απάντηση επιφύλασσε ο Χρήστος Δάντης στον Σπύρο Μαρτίκα και στην Σταυρούλα Χρυσαειδή για τα όσα είπαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor για τη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η Ασημίνα φέρεται να είπε στη Σταυρούλα τη φράση: Θα φτάσει στο Γαλάτσι από την πίσω πόρτα, υπονοώντας λογικά ότι με δόλια μέσα επιδιώκει να φτάσει στον τελικό. Σταυρούλα και Μαρτίκας ξεστόμισαν βαριές κουβέντες με αφορμή αυτή τη φράση. «Έχει τον Δάντη “βιτρίνα” για να τη στηρίζουν» είπαν μεταξύ άλλων.




 

Δεν έμεινε αναπάντητος ο απαράδεκτος διάλογος του Σπύρου Μαρτίκα και της Σταυρούλας, που μεταδόθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης (21/6) στο Survivor και στον οποίο οι δυο τους κουτσομπόλευαν, επέκριναν και κουνούσαν το… δάχτυλο στην Ασημίνα ότι παραμένει στο ριάλιτι επιβίωσης με τις πλάτες του Χρήστου Δάντη.

Η Ασημίνα φέρεται να είπε στη Σταυρούλα τη φράση: Θα φτάσει στο Γαλάτσι από την πίσω πόρτα, υπονοώντας λογικά ότι με δόλια μέσα επιδιώκει να φτάσει στον τελικό. Σταυρούλα και Μαρτίκας ξεστόμισαν βαριές κουβέντες με αφορμή αυτή τη φράση. «Έχει τον Δάντη “βιτρίνα” για να τη στηρίζουν» είπαν μεταξύ άλλων. Τόσο μιλώντας στον καλό της φίλο και συμπαίκτη, Άρη Σοϊλέδη όσο μιλώντας και στην κάμερα του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν αυτή που έφερε στο φως τα όσα της είπε η Σταυρούλα: «Το αποκορύφωμα ήταν ότι ενώ έχω ψηφιστεί και ενώ βρίσκομαι για άλλη μια φορά σε αυτή τη δύσκολη θέση, λίγο πριν τον τελικό, γυρνώντας στην καλύβα μας ειπώθηκε ότι παραμένω στο Survivor λόγω του συντρόφου μου. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πόση κακία έχουν μέσα τους. Συγκεκριμένα αυτή τη φράση την είπε η Σταυρούλα! Εύχομαι πραγματικά να βλέπει αυτή τη συνέντευξη ο Χρήστος. Στην επόμενη μου ψηφοφορία να μην δώσει ούτε ένα ευρώ! Το λέω μέσα από την καρδιά μου και ο μόνος κόσμος που θα με στηρίξει να είναι πραγματικά αυτός που έχει ταυτιστεί μαζί μου. Ήταν άσχημο, δεν έχω πει ποτέ κακία για άνθρωπο εκεί έξω και κάποιοι εδώ μέσα το κάνουν με πολύ άσχημο τρόπο αλλά να είναι σίγουροι ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ» ήταν χαρακτηριστικά τα όσα αποκάλυψε η παίκτρια για την αήθη επίθεση που δέχτηκε από την συμπαίκτριά της.

Ο Χρήστος Δάντης υπερασπίστηκε τον εαυτό του και την αγαπημένη του απαντώντας σε μία μία από τις ατάκες τους και μάλιστα έκανε λόγο ακόμα και για αντιδικία.

«Αγαπητέ δεν ξέρεις μεγάλος άνδρας ότι η λέξη “βιτρίνα” δίπλα σε ένα επίθετο είναι λόγος αντιδικίας; Κρίμα, νόμιζα πως είσαι ευφυής» ήταν η απόκρισή του στον φαρμακοποιό που είπε ότι η Ασημίνα έχει «βιτρίνα» τον Δάντη.

Survivor: Η «πληρωμένη» απάντηση του Δάντη σε Μαρτίκα-Σταυρούλα για το «βιτρίνα» (VIDEO)

Στην ατάκα της Σταυρούλας ότι δεν έχει πλούσιο άνδρα να την πληρώνει απάντησε ο δημοφιλής τραγουδιστής έγραψε: «Τα βρώμικα μυαλά, βρώμικα σκέφτονται».

Survivor: Η «πληρωμένη» απάντηση του Δάντη σε Μαρτίκα-Σταυρούλα για το «βιτρίνα» (VIDEO)