Τελικός MasterChef: Ποιος είναι ο Πάνος Κουμουνδούρος -Ο σωσίας του Πετρετζίκη που σήκωσε το έπαθλο

Τελικός MasterChef: Ποιος είναι ο Πάνος Κουμουνδούρος -Ο σωσίας του Πετρετζίκη που σήκωσε το έπαθλο

Κατέκτησε το έπαθλο

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ή Πανούλης, όπως αρέσει στους φαν του MasterChef να τον αποκαλούν, είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού.

Το τηλεοπτικό κοινό από την αρχή έδειξε να προσέχει τον νεαρό μάγειρα, καθώς η ομοιότητά του με τον Άκη Πετρετζίκη προκάλεσε ποικίλα σχόλια στο Twitter.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του MasterChef, ο Πάνος, που έχει όνειρό του να ανοίξει δικό του εστιατόριο, είχε μια σταθερά ανοδική πορεία στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Μακριά από τους καυγάδες και τις αντιπαραθέσεις του σπιτιού, ο Πάνος παρέμενε ήρεμος στις μεγάλες μαγειρικές προκλήσεις και έμεινε προσηλωμένος στον στόχο του που δεν ήταν άλλος από τον μεγάλο τελικό του MasterChef.

Στην κορυφαία 10άδα, ο Πάνος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες, διεκδίκησαν 10.000 ευρώ.

Στη μαγειρική δοκιμασία, ο παίκτης κατέκτησε με τα πιάτα του τους κριτές, κατακτώντας 7.000 ευρώ, καθώς τα υπόλοιπα τα κέρδισε η Ελπίδα.

Ο Πάνος Ιωαννίδης έδωσε συγχαρητήρια και στους δύο, ρωτώντας τον Παναγιώτη τι θα κάνει τις 7.000 ευρώ που συνολικά κέρδισε. Ότι θα πάει κάποιο μακρινό ταξίδι είπε ο επίδοξος σεφ, προσθέτοντας στην κάμερα ότι παρά τη χαρά του θα συνεχίσει στον διαγωνισμό σεμνά και ταπεινά…

Μετά από πολλές δοκιμασίες και αποχωρήσεις συμπαικτών του, ο Πάνος Κουμουνδούρος έφτασε στον μεγάλο τελικό του MasterChef. Εκεί, έζησε το απόλυτο μαγειρικό ταξίδι, μαγειρεύοντας στο εστιατόριο Delta, ταξιδεύοντας στην Τοσκάνη και επιστρέφοντας στην κουζίνα του MasterChef.

Ο Πάνος, τελικά, κατάφερε να νικήσει την Καλλιόπη και είναι ο νέος νικητής του MasterChef.

Στιγμές του Παναγιώτη Κουμουνδούρου στο MasterChef