MasterChef: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής – Τι λένε τα spoilers

Τελικός MasterChef: Μονομαχία στην Τοσκάνη -Όλες οι λεπτομέρειες

Δείτε spoiler για το MasterChef

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Παναγιώτη θα γίνει την Τετάρτη στις 15 Ιουνίου.

Αφού ταξίδεψαν μέχρι την Τοσκάνη στο «MasterChef 6» και δοκίμασαν αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, αφού αντέγραψαν πιάτα βραβευμένων Ιταλών σεφ και περιηγήθηκαν σε χώρους που μόνο έμπνευση θα μπορούσαν να τους χαρίσουν για τη μετέπειτα πορεία τους, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για το μεγάλο τρόπαιο.

Για την ακρίβεια και η τελευταία δοκιμασία πριν την ανάδειξη του έκτου Έλληνα MasterChef έχει ολοκληρωθεί και μάλιστα έχει πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής, παρουσία των συμπαικτών τους. Εμείς όμως θα την παρακολουθήσουμε τη βραδιά του τελικού, 15 Ιουνίου, στις 21.00.

Εκεί, Καλλιόπη και Παναγιώτης θα κληθούν να δημιουργήσουν το δικό τους μενού. Αυτό θα αποτελείται από ένα ορεκτικό, ένα κυρίως πιάτο αλλά και ένα γλυκό.

Θα έχουν στη διάθεσή τους απεριόριστα υλικά και ό,τι σκεύος επιθυμούν προκειμένου να φέρουν εις πέρας τη δημιουργία που μπορεί να τους οδηγήσει στο μεγάλο έπαθλο.

Όμως δεν θα είναι οι κριτές του διαγωνισμού αυτοί που θα κρίνουν τα τρία τελευταία πιάτα των φιναλίστ αλλά ένας σπέσιαλ καλεσμένος, ο οποίος μάλιστα έχει στην κατοχή του τρία αστέρια Μισελέν.

Και αφού τελειώσει η διαδικασία της μαγειρικής, στις οθόνες μας θα ξεκινήσει η live μετάδοση όπου και θα διαρκέσει κάτι παραπάνω από μισή ώρα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που θα έχουν φορέσει τα καλά τους, θα μας μεταφέρουν τις καλύτερες φάσεις του φετινού διαγωνισμού αλλά και όλη τη διαδρομή των μαγείρων που φιλοξένησαν μέχρι τη βραδιά του τελικού.

Δίπλα τους, εκτός από τον Παναγιώτη και την Καλλιόπη, θα έχουν και τους φακέλους με τα αποτελέσματα, οι οποίοι θα είναι απόλυτα σφραγισμένοι.

Λίγο πριν το τέλος, θα γίνει ζωντανή σύνδεση με το στούντιο που γυρίζεται ο διαγωνισμός, όπου και θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες. Λέγεται πως αυτός που θα ακούσει το όνομα του ως νικητής του «MasterChef 6» είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Πηγή: TV24