Survivor: Χαμός στο Συμβούλιο! – Πιάστηκαν στα χέρια Άρης και Τάκης – Επενέβησαν άτομα της παραγωγής τους

Survivor: Χαμός στο Συμβούλιο! - Πιάστηκαν στα χέρια Άρης και Τάκης - Επενέβησαν άτομα της παραγωγής τους

Τους απέβαλε ο Λιανός

Η κατάσταση ξέφυγε στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια να αρχίζουν να λογομαχούν και στη συνέχεια να πιάνονται στα χέρια! Όλα ξεκίνησαν όταν ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε να μιλάει στο Συμβούλιο του Survivor ως υποψήφιος προς αποχώρηση. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν περίμενε να είναι υποψήφιος αλλά δέχτηκε την υποψηφιότητα.

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Έχω μια παρέα, τον Τάλα, τη Σοφιάνα και τη Μέι γιατί έχουμε κοινά ενδιαφέροντα να συζητάμε. Δεν έχω έπαρση, είμαι πολύ καλός με όλα τα παιδιά. έπαρση έχουν άλλοι όταν κερδίζουν. Αναφέρομαι σε αυτόν που παρακίνησε τον Κωνσταντίνο να με ψηφίσει», είπε χαρακτηριστικά με τον Τάκη να παίρνει τον λόγο και να αρχίζει να μιλάει για τον Άρη και να τον περιγράφει ως έναν άνθρωπο τον οποίο τον έχει κυριεύσει η υπερβολική έπαρση.

«Υποτιμά τον ανδρισμό μου κι όλα αυτά. Δεν σέβεται. Δεν ξέρω πως ήταν έξω. Έχει γίνει χειρότερος, Να πάψει να υποτιμά ανθρώπους… Μου έχει φερθεί άσχημα και πουλά τσαμπουκά. Ξεκαβάλα το καλάμι… Πουλάς θέατρο», είπε ο Τάκης. Ο Άρης σηκώθηκε εξαγριώθηκε και άρχισε να ουρλιάζει: «Θέλω να φύγω τώρα. Έχω 30 χρόνια καριέρα και θα με ξεφτιλίσει αυτός; Το σκουπίδι;».

«Νούμερο, βρίζεις όλον τον κόσμο. Κι αν παίζεις μπάλα τι είσαι ρε αλήτη;» του απάντησε ο Τάκης. Εκείνη τη στιγμή ήταν που επενέβη η παραγωγή για να ηρεμήσει τα πνεύματα κι έβγαλε έξω τόσο τον Άρη όσο και το Τάκη, που ήταν έτοιμοι να πιαστούν στα χέρια.

«Πρέπει να ντρέπεται για τον τρόπο που μιλάει», του είπε ο Άρης. Μάλιστα η παραγωγή έβγαλε έξω και τους δύο παίκτες ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν άναυδοι.

«Υπήρξε μια στιγμή έντασης που δεν χωράει στο Survivor», είπε ο Γιώργος Λιανός εξηγώντας ότι πρέπει να μείνουν έξω.