Survivor – Μαρτίκας κατά Βρισηίδας: «Επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι»

Survivor - Μαρτίκας κατά Βρισηίδας: «Επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι»

Πάει ο έρωτας

Ο έρωτας τελείωσε για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος πλέον, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, κατακεραυνώνει την Βρισηίδα Ανδριώτου.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, o Μαρτίκας δήλωσε ότι η Βρισηίδα είναι επαγγελματίας ριάλιτι παίκτρια.

«η στάση της Βρισηίδας είναι μια απογοητευτική προς εμένα στάση, μια πλήρη απογοήτευση νιώθω για την Βρισηίδα. Δεν θέλω να πω κάτι για την Βρισηίδα. Το μόνο που έχω να πω για την Βρισηίδα είναι πως πραγματικά είναι μια επαγγελματίας ριάλιτι παίκτρια, αυτή είναι η δουλειά της. Αυτό νομίζω ότι νομίζει πως πουλάει στον κόσμο. Αυτό όλο το ψέμα, αυτή η τεράστια υπερβολή, αυτές οι τσιρίδες και οι φωνές. Όλο αυτό που έγινε μαζί μου και η απίστευτη απογοήτευση που έσπειρε στο τέλος νομίζω ότι την καθιστά την νούμερο ένα παίκτρια ριάλιτι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή», είπε ο παίκτης του Survivor.

«Επιβεβαιώθηκε ο Άρης Σοϊλέδης σε όσα μου έλεγε για την Βρισηίδα. Πραγματικά είναι ότι πιο πονηρό μπορεί να γνωρίσει κάποιος και ότι πιο επικίνδυνο. Πολύ ωραίο το θέατρο του παραλόγου το χθεσινό. Μείναμε όλοι με ανοιχτό το στόμα και κοιτάγαμε πόσο μπορεί μια θεατρική παράσταση να ανατρέψει χαρακτήρες. Να την ρίξει από τα υψηλά επίπεδα των ματιών μου και να καταρρακώσει προσωπικότητες, ανθρώπους και χαρακτήρες», πρόσθεσε ο Μαρτίκας.