Θεσσαλονίκη: Προσοχή ΣΚΛΗΡΟ VIDEO – Άντρας κακοποιεί σκύλο

Θεσσαλονίκη: Προσοχή ΣΚΛΗΡΟ VIDEO - Άντρας κακοποιεί σκύλο

Συνελήθφη ο 87χρονος άντρας

Χειροπέδες πέρασαν στον 87χρονο άνδρα, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να κακοποιεί βάναυσα σκύλο σε υπαίθριο χώρο στον οικισμό των Λουτρών του δήμου Λαγκαδά, νωρίτερα, σήμερα, οι αστυνομικές Αρχές της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Τετάρτη (17/5) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς είχε προηγηθεί μήνυση από εκπρόσωπο φιλοζωικού σωματείου της περιοχής.

Το βίντεο και τα όσα υποστήριξε ο ηλικιωμένος

Στο βίντεο που αναρτήθηκε σε φιλοζωική ομάδα στο Facebook, ο άνδρας φαίνεται να χτυπάει με ξύλο τον σκύλο και σε βάρος του κατατέθηκε μήνυση από την αντιπρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου Λαγκαδά «Συνυπάρχω».

Ο κακοποιημένος σκύλος αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα, Τρίτη (16/5) σε κτηνιατρείο του δήμου για να εξεταστεί η κατάσταση της υγείας του, ενώ ο άνδρας φέρεται να έχει στην ιδιοκτησία του τουλάχιστον ένα ακόμα σκυλί.

«Δεν ήταν ξύλο και το βλέπετε το σκυλί ότι έιναι σε άριστη κατάσταση, ένα πλαστικό σωληνάκι, αυτό εδώ (σ.σ. το δείχνει στην κάμερα) και το χτυπάω στη γη για να τρομάξει για να αρχίσει να μαθαίνει για να μην φάει τις κότες. Το πήρα δύο ημερών, το μεγαλώνω και πρέπει να μάθει να μην πειράζει τις κότες και για αυτό το φοβερίζουμε» είπε στην κάμερα της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» ο 87χρονος.