VIDEO-ντοκουμέντο από τα Τέμπη: Οι κινήσεις του σταθμάρχη – Τα πρώτα λεπτά στο σημείο της τραγωδίας

VIDEO-ντοκουμέντο από τα Τέμπη: Οι κινήσεις του σταθμάρχη – Τα πρώτα λεπτά στο σημείο της τραγωδίας

Δείτε βίντεο από το δυστύχημα στα Τέμπη

Νέα βίντεο ντοκουμέντα από την τραγωδία στα Τέμπη έφερε στο φως το TLive, με την Τατιάνα Στεφανίδου. Οι κινήσεις του κατηγορούμενου σταθμάρχη, η άφιξη της μοιραίας αμαξοστοιχίας στον σταθμό της Λάρισας, αλλά και ένα συγκλονιστικό βίντεο από την άφιξη των αστυνομικών στον τόπο της τραγωδίας, λίγο μετά τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων.

Στο πρώτο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή βλέπουμε την άφιξη του σταθμάρχη στον σταθμό της Λάρισας. Στο επόμενο βίντεο φαίνεται η άφιξη της αμαξοστοιχίας Intercity στον σταθμό, 5 λεπτά μετά τις 23:00, της 28ης Φεβρουαρίου.




 

Κατά τη στάση του τρένου, η οποία διήρκησε 4 λεπτά ακριβώς, βλέπουμε την αποβίβαση επιβατών στην Λάρισα και την επιβίβαση αυτών που δεν κατάφεραν να φτάσουν ποτέ στον προορισμό τους…




Στο τρίτο και πολύ σημαντικό βίντεο, έχουν καταγραφεί οι αντιδράσεις του σταθμάρχη της Λάρισας, όταν έμαθε για τη σύγκρουση των τρένων. Είναι λίγα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, όταν ο σταθμάρχης βγαίνει από το γραφείο του και περπατά ιδιαίτερα ανήσυχος με γρήγορο βηματισμό.

Συγκλονίζει το βίντεο με την άφιξη των πρώτων διασωστών στο σημείο της καταστροφής.