Στόρμι Ντάνιελς: Ποια είναι η πορνοστάρ που έστειλε σε δίκη τον Τραμπ

Στόρμι Ντάνιελς: Ποια είναι η πορνοστάρ που έστειλε σε δίκη τον Τραμπ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αναμένεται να παραδοθεί την Τρίτη

Ο Ντόναλντ Τραμπ αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για την υπόθεση της εξαγοράς της σιωπής της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς, το 2016 κι αναμένεται να παραδοθεί, πιθανόν την Τρίτη, στη δικαιοσύνη στη Νέα Υόρκη, εξέλιξη χωρίς ιστορικό προηγούμενο για πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ο Τραμπ αναμένεται να παραδοθεί οικειοθελώς στη δικαιοσύνη της Νέας Υόρκης για να του απαγγελθούν κατηγορίες την Τρίτη 4η Απριλίου, δήλωσε δικηγόρος του, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times.

Ποια όμως είναι η Στόρμι Ντάνιελς που έφερε τα πάνω κάτω

Η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, είναι 44 ετών και κατάγεται από το Μπατόν Ρουζ της Λουιζιάνα. Είναι γνωστή εδώ και χρόνια στην βιομηχανία πορνό, συμμετέχοντας και σκηνοθετώντας πολυάριθμα βίντεο.
Το καλλιτεχνικό της όνομα το επέλεξε λόγω τoυ θαυμασμού της για το συγκρότημα Mötley Crüe, ο μπασίστας του οποίου, ο Νίκι Σιξ, είχε ονομάσει την κόρη του Στορμ (καταιγίδα). Η Στόρμι επέλεξε για καλλιτεχνικό επίθετο το «Ντάνιελς» όταν είδε μια διαφήμιση του ουίσκι Τζακ Ντάνιελς με σλόγκαν «Το αγαπημένο των Νότιων».

Το 2002 έκανε πρεμιέρα ως πορνοστάρ με λεσβιακές σκηνές, και με την πάροδο των χρόνων υπήρξε πολλές φορές υποψήφια για βραβεία της βιομηχανίας του κινηματογράφου σκληρών ερωτικών ταινιών. Βραβεύτηκε ως σκηνοθέτης σε ταινίες για ενηλίκους, εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Wake Up Call» των Maroon 5, όπου έκανε pole dancing, αλλά και στην ταινία «Παρθένος Ετών 40» όπου ο πρωταγωνιστής της, Στιβ Καρέλ, βλέπει την Στόρμι σε μια ταινία και τη φαντασιώνεται.

Έχει παντρευτεί τέσσερις φορές με συναδέλφους της ηθοποιούς της βιομηχανίας του κινηματογράφου πορνό και έχει μια κόρη με έναν από αυτούς, η οποία σήμερα είναι 12 χρονών. Πέρυσι παντρεύτηκε τον τέταρτο σύζυγό της, τον συνάδελφό της Μπάρετ Μπλέιντ.

Η Στόρμι λατρεύει τα άλογα, είναι ιδιοκτήτρια πολλών αλόγων μάλιστα, ενώ έχει αποσπάσει διακρίσεις σε ιππικούς αγώνες.

Όταν αποκάλυψε ότι έκανε σεξ με τον Τραμπ

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής της που μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS το 2018, είπε ότι το καλοκαίρι του 2006 έκανε σεξ χωρίς προφυλακτικό με τον Τραμπ κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης, και ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει για τη σχέση της μαζί του, λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, τις οποίες κέρδισε ο τότε ρεπουμπλικάνος πρόεδρος.

«Έκανα σεξ με τον Τραμπ σεξ χωρίς προφυλακτικό σε τουρνουά γκολφ το 2006», είχε πει η Στόρμι στο CBS.

Ερωτηθείσα για το εάν τότε ένιωθε έλξη για τον πρόεδρο, δεδομένου ότι τότε ήταν 27 ετών και ο Τραμπ 60, εκείνη απάντησε: «Όχι καθόλου». Ως αντάλλαγμα για «υπηρεσίες» του προσέφερε, ο Τραμπ φέρεται να της υποσχέθηκε μία θέση στην τηλεοπτική εκπομπή «The Celebrity Apprentice», όπου εκείνος τότε ήταν παρουσιαστής, υπόσχεση όμως που δεν κράτησε.

Η Στόρμι είχε πει ότι στο πλαίσιο των ερωτικών τους παιχνιδιών είχε χτυπήσει απαλά στα οπίσθια τον Ντόναλντ Τραμπ με ένα τεύχος του περιοδικού Forbes.

«Δεν είμαι θύμα», δήλωσε πάντως κατηγορηματικά στη συνέντευξή της στο CBS, και διευκρίνισε ότι η σχέση τους ήταν συναινετική. Έκτοτε ειρωνεύτηκε τον Τραμπ αποκαλώντας τον «μικρούλη», σαφής υπαινιγμός για την ανατομία του.