Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο γιος της κάνει μήνυση στον Γιώργο Λιάνη μετά τις δηλώσεις για το κιμονό και το στήθος της

Σπάνιο κλικ: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Κατιάνα Μπαλανίκα στα 80's

Ο δημοσιογράφος έχει προκαλέσει σάλο

Αγωγή και μήνυση κατά του Γιώργου Λιάνη θα κάνει ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Γιάννης Παπαμιχαήλ, μετά τις δηλώσεις του δημοσιογράφου.

Ο κ. Παπαμιχαήλ έδωσε εντολή στον Μιχάλη Δημητρακόπουλο για αγωγή και μήνυση κατά του κ. Λιάνη, καθώς αισθάνθηκε προσβεβλημένος μετά τους ισχυρισμούς του.

«Θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος ότι ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη είναι ένα παιδί συγκρατημένο με μόρφωση. Έχει μια αγάπη στο πρόσωπο της μητέρας του. Η μητέρα του όταν ήταν μικρός ήταν μητέρα και πατέρας. Η σχέση του με τη μητέρα του ήταν μοναδική. Ακόμη, η ανάμνησή της τον συνοδεύει στην καθημερινότητά του», είπε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος.

«Μας πήρε πριν από λίγες ημέρες τηλέφωνο και εξέφρασε τεράστια λύπη, ήταν συντριμμένος με αυτά που άκουσε από τον κύριο Λιάνη. Προσπαθήσαμε να τον συνεφέρουμε, ένιωθε συντριβή και δεν υπερβάλλω. Αισθάνθηκε βαθιά προσβεβλημένος για όσα ελέχθησαν από τον κ. Λιάνη.
Αισθάνθηκε ότι επλήγη βάναυσα από όσα είπε ο κ. Λιάνης. Μας έδωσε εντολή να στραφούμε νομικά εις βάρος του κ. Λιάνη. Ο νεκρός μπορεί να μην έχει δικαιώματα, τα προσφιλή του πρόσωπα όμως έχουν δικαιώματα. Υπάρχει ποινικό αδίκημα για τη μνήμη του νεκρού που προστατεύεται. Τα πρόσωπα που δικαιούνται να κινηθούν δικαστικά είναι οι συγγενείς».