Εκλογές 2023: Ψήνεται «βόμβα» με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει το παραμυθένιο δωμάτιο του γιου της (ΦΩΤΟ)

Όλα όσα αναφέρει ο Παράτυπος του Ελεύθερου Τύπου

Το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου πρωταγωνιστεί στην στήλη «Παράτυπος» του Ελεύθερου Τύπου.

Η γνωστή στήλη της εφημερίδας σχολιάζει με τον δικό της τρόπο την παρουσία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Γλυφάδα.

Όλα όσα αναφέρει ο Παράτυπος του Ελεύθερου Τύπου

Επειδή κάποιοι είδαν τη γνωστή παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στη Γλυφάδα να παρακολουθεί την ομιλία Μητσοτάκη, τους μπήκαν ψύλλοι στα αφτιά. Και επειδή οι ημέρες είναι πονηρές, άρχισαν οι ψίθυροι για υποψηφιότητά της. Εάν συμβεί κάτι τόσο ανατρεπτικό, θα σας ενημερώσω…

Οριστικά τέλος από τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. για τρία πρόσωπα. Πρόκειται για τους Σοφία Νικολάου, Μαρία Σπυράκη και Θέμη Χειμάρα. Το… τέλος των σεναρίων επιστροφής ή αμφιβολιών για τη συμμετοχή τους έβαλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Αντίθετα, κανονικά θα μετέχει ο Ν. Παπαθανάσης και προσεχώς και ο Κ. Καραμανλής.

Υποψήφιος ο Β. Καρράς!

Το χρήμα πολλοί εμίσησαν, τη δόξα ουδείς. Αποτέλεσμα, ο τραγουδιστής Βασίλης Καρράς να αποφασίσει να κάνει το… πρώτο βήμα πολιτικής δόξας. Οπως έγινε γνωστό, ο Βασίλης Καρράς θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Θερμαϊκού με το συνδυασμό «ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ – Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος». Ο συνδυασμός ανήκει στον νυν δήμαρχο Θερμαϊκού, Γιώργο Τσαμασλή, που ήταν και αυτός που έκανε γνωστή την είδηση, αναρτώντας και μια φωτογραφία με τον Βασίλη Καρρά.