Τέμπη: Ο υφυπουργός Μεταφορών μιλά για τηλεδιοίκηση και ο σταθμάρχης τον διαψεύδει σε live μετάδοση (VIDEO

Τέμπη: Ο υφυπουργός Μεταφορών μιλά για τηλεδιοίκηση και ο σταθμάρχης τον διαψεύδει σε live μετάδοση (VIDEO

Δεν πήγε καλά αυτό...

Δεν πήγε και ιδιαίτερα καλά η επίσκεψη του Μιχάλη Παπαδόπουλου στο σταθμαρχείο της Λάρισας και η προσπάθειά του να πείσει το τηλεοπτικό κοινό ότι υπήρχε τηλεδιοίκηση στον συγκεκριμένο σταθμό αλλά δεν λειτούργησε με αποτέλεσμα να έχουμε το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη.

Κι αυτό διότι παίρνοντας αμέσως μετά τον λόγο, σταθμάρχης τον διέψευσε σε ζωντανή μετάδοση.

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, ούτε εντός, ούτε εκτός Βουλής, να παραπληροφορεί την ελληνική κοινωνία. Γι αυτό είμαστε εδώ στο σταθμαρχείο της Λάρισας για να δείξουμε ότι το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί, λειτουργούσε και τη νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε», τόνισε ο υφυπουργός Μεταφορών για να πάρει τον λόγο ο σταθμάρχης.




 

«Αυτή τη στιγμή έχουμε μία χάραξη δρομολογίου από την είσοδο του σταθμού μέχρι την έξοδο. Δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Υπάρχει ο τοπικός χειρισμός. Βλέπει 3,5 από την έξοδο του σταθμού και 1,5 με 2 από το νότιο τμήμα. Αν υπήρχε τηλεδιοίκηση θα έβλεπε μέχρι το Πλατύ. Βγήκε εντελώς εκτός λειτουργίας τον Ιούλιο του 2019. Από το 2019 μέχρι σήμερα δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση. Το τοπικό σύστημα τηλεδιοίκησης λειτουργεί».