Τέμπη: Ξέσπασε ο πατέρας του αδικοχαμένου 26χρονου – «Δεν θέλω συγγνώμη από φονιάδες» (VIDEO)

Τέμπη: Σοκαριστικές καταγγελίες – «Αποδεικνύεται ότι όλοι στον ΟΣΕ ήταν εγκληματίες» (VIDEO)

«Συλλυπητήρια σε αυτούς που κυβερνούν»

Ξεσπά κατά παντός υπευθύνου ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη, που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη.

Ο χαροκαμένος πατέρας μιλάει με υπερηφάνεια για τον γιο του και καταδικάζει όλους εκείνους που εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά κι εκείνους που με τις δηλώσεις τους δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό.

«Συλλυπητήρια στα παλικάρια και στους λεβέντες δεν λένε. Ένα καλό ταξίδι μόνο, το συνεχίζει εκεί που του το στέρησαν οι δολοφόνοι. Σε αυτή τη χώρα δεν έχουμε αξιοπρέπεια, να παραιτηθούν;» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 26χρονου, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις κάποιων δημοσιογράφων «περί θυσίας», διερωτώμενος «η ΕΣΗΕΑ δεν μπορεί να τους μαζέψει λίγο;».





Για την κατάσταση στον ΟΣΕ, ο πατέρας σημείωσε: «Έχω και αδερφό στον ΟΣΕ. Τα ξέρουμε χρόνια τι γίνεται. Οι συνδικαλιστές είναι βολεμένοι, παίρνουν τους μισθούς, οι εργαζόμενοι είναι απλά εργαζόμενοι, υπάρχουν κηφήνες, δεν ελέγχει ο ένας τον άλλο. Ο επιθεωρητής από ευθιξία δεν πρέπει να παραιτηθεί; Θα μπει κανένας φυλακή από αυτούς;»

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις ευθύνες της κυβέρνησης, ο κ. Ασλανίδης τόνισε ότι πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί μη ευθύνης υπουργών. «Μπαίνει ο καθένας και κάνει ό,τι θέλει. Εγώ συγγνώμη από φονιάδες δεν θέλω.»

Ανέφερε, επίσης, ότι τον πήραν τηλέφωνο από την Ισπανία, από το ξενοδοχείο που εργαζόταν ο γιος του, για να δώσουν υποτροφία στον μικρό γιο, ενώ από την Ελλάδα τίποτα. «Φτύσιμο», είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για την τελευταία κουβέντα που είχε με τον Δημήτρη. «Με πήρε τηλέφωνο πριν ξεκινήσει και υπήρχε καθυστέρηση. Του λέω “κοίτα πώς θα γυρίσεις”, σαν να το ήξερα. Όλοι είμαστε διαλυμένοι. Τι να την κάνουμε την οικονομική βοήθεια, μας δουλεύουν; Έχουμε αξιοπρέπεια», τόνισε.

«Συλλυπητήρια σε αυτούς που κυβερνούν», κατέληξε.