Τέμπη: Νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης

Τέμπη: Νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης

Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την κοινωνία της Καβάλας

Στο πένθος βυθίστηκε η Καβάλα, καθώς ο 22χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Υπάτου, Ιορδάνης Αδαμάκης, είναι ένα από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη.

Σύμφωνα με το kavalawebnews, ο άτυχος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στα πρώτα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με εμπορευματική με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την κοινωνία της Καβάλας και ιδιαιτέρως της Νέας Περάμου απ’ όπου και καταγόταν.

Ο Ιορδάνης Αδαμάκης αγωνίστηκε στον ΑΟΚ την περίοδο 2018-2019. Είχε αγωνιστεί επίσης στο Νέστο, στη Ρόδο και στον Θεσπρωτό.

Η ανακοίνωση της πρώην ομάδας του, του Θεσπρωτού:

«Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.

Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.

Καλό παράδεισο!»