Κωστόπουλος-Αθανασοπούλου: H ανατριχιαστική περιγραφή της ηθοποιού “Eίχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο και συνουσιαζόταν μαζί μου”- Ποιοι θα καταθέσουν στην υπόθεση βιασμού

Κωστόπουλος-Αθανασοπούλου: H ανατριχιαστική περιγραφή της ηθοποιού “Eίχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο και συνουσιαζόταν μαζί μου”- Ποιοι θα καταθέσουν στην υπόθεση βιασμού

Περιέγραψε τη νύχτα που βγήκε με τον Κώστα Κωστόπουλο

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση όπου εμπλέκεται ο Κώστας Κωστόπουλος, σκηνοθέτης της σειράς Σασμός, μετά τις καταγγελίες και τη μήνυση της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου η οποία τον κατηγορεί για βιασμό.

Αρχικά, δημοσίευμα της Real News είχε αποκαλύψει σημεία της μήνυσης της ηθοποιού, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του σκηνοθέτη του Σασμού, ο οποίος όμως, λίγες μέρες μετά αποκάλυψε μέσω των social media ότι παραιτείται από τη συγκεκριμένη δουλειά μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Σύμφωνα με τα όσα έχει υποστηρίξει στη μήνυσή της η Έλενα Αθανασοπούλου:

«Η γνωριμία μας ήταν απλώς και μόνο φιλική, καθώς δεν του είχα δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα να νομίζει κάτι άλλο. Σημειώνω εδώ ότι είχα γνωρίσει τη σύζυγό του και το παιδί του μερικές φορές και βγαίναμε με κοινές παρέες απλώς και μόνο για διασκέδαση. Μετά από αρκετούς μήνες γνωριμίας που είχα με τον εγκαλούμενο, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Ήμουν πλέον βαθιά πεπεισμένη ότι ήταν ένας οικογενειάρχης που μου ενέπνεε ασφάλεια κι αξιοπιστία».

Στη συνέχεια, η Έλενα Αθανασοπούλου περιέγραφε στη μήνυσή της την πρώτη φορά που είχαν βγει μόνοι τους: «Ένα βράδυ και συγκεκριμένα στις αρχές του καλοκαιριού του 2010 ο εγκαλούμενος μου πρότεινε να πάμε για φαγητό και μετά να συνεχίσουμε για ποτό σε κλαμπ, όπου θα βρίσκονταν κάποια άτομα που κάναμε κοινή παρέα εκείνη την περίοδο. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου με το αυτοκίνητό του και πήγαμε στο μαγαζί, όπου παραγγείλαμε φαγητό κι ένα μπουκάλι κρασί. Τελειώνοντας το πρώτο μπουκάλι, ο εγκαλούμενος παρήγγειλε και δεύτερο και δεν θυμάμαι αν είχε παραγγείλει και τρίτο. Άρχισα να νιώθω ζαλισμένη, προοδευτικά ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου, κάτι που μου έκανε εντύπωση. Δε γνωρίζω αν υπήρχε κάποια άλλη ουσία στο κρασί που ήπια. Εγώ πλέον δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω. Του είπα να φύγουμε. Από τη στιγμή που φύγαμε, μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου έχω ένα κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του κι αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν μαζί μου εν αγνοία μου και χωρίς τη συναίνεσή μου. Όταν συνειδητοποίησα τι συνέβαινε πάγωσα από τον φόβο μου».

Σύμφωνα τώρα με το Πρώτο Θέμα, αρμόδιες αρχές ανέφεραν πως αυτή τη στιγμή είναι ο λόγος της καταγγέλλουσας απέναντι στον λόγο του καταγγελλόμενου. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν όμως πως μετά την ηθοποιό αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα, όπως μέλη της κοινής παρέας τους και που υποτίθεται πως τους περίμεναν σε κλαμπ για ποτό και στο οποίο η καταγγέλλουσα ήθελε οπωσδήποτε να πάει, όπως υποστηρίζει, μετά το περιστατικό ώστε να βρει την παρέα της γιατί φοβόταν να μείνει μόνη της. Επίσης, κάτι που θεωρείται κομβικής σημασίας, είναι η κατάθεση και ενός ανθρώπου που επικαλείται η Έλενα Αθανασοπούλου στη μήνυσή της. Ο λόγος, όπως η ίδια υποστηρίζει, για φίλο του σκηνοθέτη, στον οποίο είχε εκμυστηρευτεί το μυστικό που εκείνη κρατούσε φυλαγμένο τόσα χρόνια. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, μετά την ολοκλήρωση των καταθέσεων ο εισαγγελέας θα αποφασίσει για την άσκηση ποινικής δίωξης ή όχι εις βάρος του γνωστού σκηνοθέτη.