Έγκλημα στην Καβάλα: Απύθμενο θράσος από το δολοφόνο της 43χρονης φαρμακοποιού- «Φοβήθηκα ότι δε θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω»

Έγκλημα στην Καβάλα: Απύθμενο θράσος από το δολοφόνο της 43χρονης φαρμακοποιού- «Φοβήθηκα ότι δε θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω»

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την νέα δολοφονία στην Καβάλα

Όπως αναφέρει ο τηλεοπτικό σταθμός Alpha, συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος επισκέπτονται από την περασμένη Παρασκευή, την οικεία της άτυχης 43χρονης στο Αμυγδαλεώνα Καβάλας. Οι γονείς της Αΐντας Παπαδοπούλου, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η κόρη τους δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγο της. «Δεν το χωράει ο νους μας. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφούλα», ανέφερε ο αδερφός της 43χρονης.
Ο 55χρονος και η 43χρονη φαρμακοποιός είχαν αποκτήσει μαζί δύο ανήλικα παιδιά, 6 και 10 ετών, μαθητές Δημοτικού.
Ο συζυγοκτόνος της 43χρονης, θα απολογηθεί το πρωί της Τρίτης ενώπιον του ανακριτή και του εισαγγελέα Καβάλας. Σύμφωνα με τον Alpha, ο 55χρονος μιλώντας στους αστυνομικούς που τον επισκέφθηκαν στο κρεβάτι του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν με τραύματα στα χέρια και στο λαιμό, ανέφερε ότι: «Βρισκόμασταν με την Αίντα στο κουζινάκι του φαρμακείου. Λογομαχήσαμε. Προσπάθησα να την πείσω άλλη μία φορά να μη φύγει. Μου είπε ότι «θα ζητήσω διαζύγιο». Φοβήθηκα ότι δε θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου. Την έσφιξα στο λαιμό χωρίς να καταλάβω πόσο δυνατά. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή αποφάσισα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Δεν ήθελα να την σκοτώσω».
«Είναι βίαιος, ασφυκτικός θάνατος και καθαρά ανθρωποκτονία. όταν σφίγγει το χέρι του, εννοείται ότι η κοπέλα μετά από μερικά δευτερόλεπτα λιποθυμά. Από ένα μέχρι τρία λεπτά πιστεύω εγώ ότι τελείωσε αυτός», ανέφερε ο ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης για τον στραγγαλισμό της 43χρονης από τον 55χρονο σύζυγο της, ο οποίος ανέφερε προκλητικά ότι τη σκότωσε, γιατί «τον προσέβαλε».