Γλυφάδα: «Οσα λένε είναι ψέματα» – Τι δηλώνει ο DJ που φέρεται να ξυλοκόπησε τη σύντροφο του (VIDEO)

Γλυφάδα: Γνωστός DJ φέρεται να πλάκωσε στο ξύλο την πρώην του μέσα σε κλαμπ - Την άφησε με αίματα στο πρόσωπο!

Αρνείται όλες τις κατηγορίες

Ένας άγριος καβγάς έγινε σε κλαμπ στη Γλυφάδα τα ξημερώματα της Κυριακής με πρωταγωνιστές γνωστό μοντέλο με καριέρα στο εξωτερικό, τον σύντροφό της και τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος είναι γνωστός DJ και μουσικός, με αποτέλεσμα όλοι να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας. Ο 40χρονος αρνείται τις κατηγορίες που τον θέλουν πρωταγωνιστή στο «θερμό» επεισόδιο. Ο DJ ο οποίος φέρεται να χτύπησε άγρια την πρώην κοπέλα του, αλλά και τον νυν σύντροφό της, τόνισε πως προκλήθηκε λεκτικά και ξεκαθάρισε πως δεν χτύπησε ποτέ κανέναν.



«Πήγα με την κοπέλα μου να πιούμε ένα ποτό σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας. Στη διαδρομή συνάντησα την πρώην σύντροφό μου και τον νυν σύντροφό της με τον πρώην φίλο μου. Εκεί με προκάλεσαν λεκτικά και τους ανταπάντησα λεκτικά. Ποτέ δεν χτύπησα ούτε αυτήν ούτε αυτόν, τα όσα λένε είναι ψέματα. Ακόμα και στο τμήμα που πήγαμε ήρθαν και άλλοι μάρτυρες και βεβαίωσαν τα όσα έγιναν» είπε ο DJ στον ALPHA.

Υπενθυμίζεται πως ο DJ αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει το μοντέλο και πρώην σύντροφό του όπως επίσης και τον 32χρονο διοργανωτή πάρτι.