Συνοδοί πολυτελείας συρρέουν στο Νταβός -Τα ραντεβού με ισχυρούς, ο τιμοκατάλογος

Συνοδοί πολυτελείας συρρέουν στο Νταβός -Τα ραντεβού με ισχυρούς, ο τιμοκατάλογος

Εκτοξεύεται η σεξεργασία

Οι ισχυροί του πλανήτη συγκεντρώνονται στο Νταβός για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Την ώρα που η παγκόσμια ελιτ συζητά ζητήματα, που αφορούν τον πλανήτη, η σεξεργασία εκτοξεύεται στην περιοχή. Κάθε χρόνο η συνάντηση ηγετών και μεγιστάνων προσελκύει συνοδούς πολυτελείας.

Η σεξεργάτρια με το όνομα Λιάνα αναφέρει ότι ντύνεται με επαγγελματικά ρούχα προκειμένου μην ξεχωρίζει μεταξύ των στελεχών, παρά το γεγονός ότι η πορνεία είναι νόμιμη στην Ελβετία.

Όπως είπε στην Bild, βλέπει τακτικά έναν Αμερικανό που επισκέπτεται την Ελβετία πολλές φορές το χρόνο και είναι ανάμεσα στους 2.700 συμμετέχοντες στο συνέδριο. «Όποτε είναι στην Ελβετία, ο Αμερικάνος μου τηλεφωνεί. Αυτό συμβαίνει πολλές φορές το χρόνο».

Η Λιάνα χρεώνει περίπου 700 € (760 $) για μια ώρα και 2.300 € (2.500 $) για όλη τη νύχτα, συν τα έξοδα ταξιδιού.

Σε κάθε Φόρουμ του Νταβός, το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει, όπως υποστηρίζει και ο διευθυντής υπηρεσίας συνοδών στο Ααρκάου, που απέχει 170 χιλιόμετρα από το Νταβός.

«Έχει λάβει ήδη έντεκα κρατήσεις και 25 τηλεφωνήματα μέχρι στιγμής», λέει ο ίδιος στην ελβετική εφημερίδα «20 Minuten» εκτιμώντας ότι στη διάρκεια της εβδομάδας, θα υπάρξουν περισσότερες κρατήσεις.

«Κάποιοι έχουν κάνει κράτηση συνοδών για τους ίδιους αλλά και τους υπαλλήλους τους σχετικά με τα πάρτι που διοργανώνονται σε σουίτες ξενοδοχείου», ανέφερε η εφημερίδα .